İyi günler herkese. Hikayem bu başlıkta başladı ve bu başlıkta da buradaki hikayemi sonlandırıyorum. Öncelikle buradaki herkese ama gerçekten herkese kısa zamanda da olsa hayat görüşüme katkılarından dolayı teşekkür ederim. Üzdüğüm bir abim var, ondan da gençliğime vermesini diliyorum.
PEKİ NE OLDU?
Fransa'da okumuşluğum var ki şuanda da hali hazırda satış temsilciliği yapmaktayım. İstanbul'a göre Antalya daha ferah, daha sıcak ve belki de en çok dikkatimi çeken insanları daha mutlu. Burada da ilkbaharın sonlarına kadar yaşamaya devam edeceğim. Ama farkettim ki sürekli şikayet edip duruyoruz ama hep aynı yerdeyiz. Planlarım zamanında gerçekleşirse tekrar yurtdışında ikamet etmeye başlayacağım. Daha az şikayet edeceğim ve belki en büyük bedel de anadilimdeki iletişimime kota koymak olacak ama şikayet etmekten ve başkalarının eline bakarak çözüm sunmaktan daha mantıklı geliyor.
BİSİKLETİM?
Yazlığımdaki Bianchi mtb bisikletimi de şuan kullandığım Sedonamı da yanımda taşıyacağım. Ama bunlar dışında benzer türde bisikletler almayacağım. İçimde karşı konulamaz bir fixed gear aşkı büyüyor. Şirkette işi gücü bıraktım resmen ve sabahtan akşama kadar binlerce fotoğrafa bakıyorum. Altı çizilen ise şu: bu bisikletin son durağı. O durağa gelene kadar bekleyeceğim. Belki 2-3 yılımı alacak toplama işlemine yavaş yavaş gireceğim. Şuanki paramın satınaldığını tek seferde bir bisiklette değerlendirmeyeceğim. Kullanamayacağım halde bir rublesini alırım belki. Ama ona bakmak onu tamamlama yolunda bana yardımcı olacaktır. Kendimi tanıyorum lakin.
BİSİKLET FORUM?
Gerçekten de bilgi edinilebilecek bir kaynak. Sadece neyi aradığınızı bilmeniz gerekiyor. Zaten "neyi aradığını bilmeyen, bulduğunda anlamazmış" derler. Ben buradan alacağımı aldım. Bunca kişinin arasında da öyle bir katmadan ayrılıyorum. Kim bilir?.. belki fixed'imi toplayınca tekrar paylaşırım.
Hepinize hayatta "bir daha gelsem yine bunu severim" diyeceğiniz heyecanlara sahip olmanızı diliyorum.
Sağlıcakla kalınız efendim.