Scudo Sports

Sedona 2015 modelleri

Aralık aynın ortasında ürünleri gösterdiler ama hala üretimden çıkıp bayiilere dağıtılmadı

Scudo
Bayiler dediğiniz SEDONA ya ait değil ki bisiklet mağazası sonuçta ve ker mağaza belli limitler dahilinde satabileceği kadar model ve çeşit alıyor.

düz maşa sedonalardan birisi: SEDONA 420.

2015 model, yaklaşık 10 günlük, sıfır sayılabilecek, faturalı, maksimum 10 kg, performansı oldukça iyi, üst düzey bisiklet.
Bisiklet servisinde kurulduktan hemen sonra şeffaf, iz bırakmaz kadro koruyucu ile kaplanmıştır (35tl) dolayısıyla en ufak çiziği yoktur. Ayrıca yağ ve zincir kadroya zarar vermesin diye kadro koruyucu kumaş takılmıştır (10tl). Komponentleri üst düzey profesyonel bisiklettir. Aksamların çoğu Sram Via, lastik Schwalbe markadır. Disk fren ve düz maşa olması müthiş bir avantajdır (daha önce kullanmayanlara şidddetle tavsiye olunur!) kadro boyu 52'dir. yani 1.75cm ve üzeri boydakiler için uygundur.
normal satış fiyatı 630 dolardır, ben 1275 istiyorum.
özelden ulaşabilirsiniz.
6.jpg 8.jpg 3.jpg 1.jpg 2.jpg

VİTES SAYISI :3X8
VITES FREN KOLU :SRAM X4 TRIGGER 3X8
VİTES ARKA-ÖN :SRAM VIA
FREN :AVID DB1 160/160 MM
AYNAKOL :SRAM VIA 48/36/26T
KASET :SRAM PG-820 11/32T
ZİNCİR :YBNS8C
JANT ÇEMBERİ :SEDONA DA-30
HAZNE ÖN-ARKA :SRAM MTH-306
BOĞAZ VE SELE BORUSU :RACEFACE RIDE
GİDON :RACEFACE RIDE RISER
LASTİK :SCHWALBE ROAD CRUISER 700X35
PEDAL :WELLGO - LU C29
SELE :SEDONA 6076

@memduh bu bisikleti neden satıyorsun ki ? İhtiyaçtan mı ? Ben kullanıyorum aynısını ve inanılmaz memnunum gerçekten çok güzel bir bisiklet. almak isteyenlerde varsa tavsiye ederim.

merhaba,
iki bisikletim daha var, hakkaten çok akıcı çok hafif üstelik bakımı da az ama benim için fazla.hediye sayılır, üçüncü bisiklet fazla geldi açıkcası bu yüzden satıyorum.

@memduh ben de yeni aldım sayılır ama çok iyi bisiklet müthiş bir akıcılığı var

@Oğuzhan ö.
Konuyu hortlatıyorum ama ben site üzerinden iletişim bölümünden 2016 modellerin ne zaman açıklanacağı ve ne zaman çıkacağı konusunda mail attım tık yok. 2 haftadan fazla oldu ses seda yok. Olumlu olumsuz geri dönüş yapan yok. İyice hizmet, satış sonrası hizmetler vs. düşüyor. sitenin iletişim bölümünden giden mailler kime ulaşıyorsa muhtemelen o kişinin mail ile uzaktan yakından alakası yoktur. Genelde web siteleri yapılırken patron benim mailim olacak diye ilk başta bir hava atar sonra onun maili yazılır (kimsenin yazdırmaz kendileri) daha sonra hiç maile bakmaz.

bir ara yeni bisikletler göreceğim diye hoşlaştım ama 2015 yılına zaten girmiştik....

@Onur Ali İmren
Ne demek istediğinizi tam anlayamadım.

@soneryen

Ben de hem e-posta hem facebook üzerinden yazdım ama 2-3 hafta olmasına rağmen ses seda yok.

@eMReSK
Firmalar 2016 kataloglarini yilbasindan hemen sonra yayinlayacaklar.

• Beğen
Tepkiler: eMReSK
@Kuzey Ege
Elbette ama bu cevabı firma kendisi nezaketen atılan mailler istinaden vermesi gerekir diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: eMReSK
Bu baslik artik kapanmali yahu, her gordugumde heyecan oluyorum, benim tabletin saati gibi, iki haftadir gecmisi gosteriyor.

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Firmaya bu hafta içinde yazdığım 2016 modelleriyle ve 2015 model 640 ile ilgili e-postaya aynı gün birkaç saat içinde yanıt aldım. 2016 modellerini internet sitelerinden duyurana kadar bilgi veremeyeceklerini ve beklememiz gerektiğini söylediler. Duyuru tarihi şimdilik belirsiz.

Geri