Scudo Sports

Sedona 2015 modelleri

@enessamet26

Konunun ilk mesajında salı günü yazıyor belki ordan gördün :)

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Scudo
@Emre GÜLEN

İlk mesajdaki bilgi doğruymuş, siteyi güncellemişler.

• Beğen
Tepkiler: x-rayted
@Murat B.

ama yine 2014 yazıyor... Bunlar şimdi 2014 mü 2015 miymiş ?

@Murat B.

sabahtan itibaren takip ediyordum. Teşekkürler Murat..

Ancak 2014 yerine 2015 yazmayı unutmuşlar. :)

@Cenk K.

O kısmı güncellememişler heralde ama modeller 2015 . Tasarımları her zamanki gibi güzel.

Parçaların Çoğunu Sram Kullanmışlar Dağ Grubunda...Geneli Güzel.

26 jantta çok az seçenek var

fiyatlar artmış, artmayanlarda malzemeden kırpılmış.

Sedona 2015 tüm model renkleri gerçekten harika gözüküyor. Yol bisikletlerini beğendim fiyat olarak claris sistemli 610 modeli yine 675$ sanıyorum fiyat aynı. Black code red dikkat çekici fakat jant markasını ilk defa duydum ''COLE C40''. Yol bisikletinden favorim 650 modeli oldu diyebilirim. Hem renk hem donanım olarak orta karar ideal bir bisiklet olabilir :in:
En güzel bisikletleri ise şehir kategorisinde 'Gusto' modeli olmuş. Bu sene caddebostan'da bol bol görürüz 'gusto'ları :D . Aynı zamanda salcano almayı planlayıp renkler yüzünden vazgeçenler soluğu sedona'da alacaktır diye düşünüyorum.

@enes dukan

aynen. 30v bisiklet yok. fiyatlar yine $. sedonayı da es geçtim. içimizdeki irlandalılara para kazandırmaya gerek yok :evil:

Şu sitede ki resimler bile on numara olmuş. tebrik ediyorum sedona'yı. Salcano gibi baştan sağma fotoğraf çekip atmamışlar.

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Siteye girsem de 2014 model Yazısı var ve dağ,yol şehir seçenekleri üzerine tıkladığımda açamıyorum. Aynı problemi yaşayan var mı?

Bir çok güzel model var yol serisinde 650 ve BlackCode serisinin renkleri çok kalite olmuş ama fiyatlar Carraro ve Salcano'ya göre biraz daha pahalı.

• Beğen
Tepkiler: Çağatay Y.
Hem fiyat/performans hem görünüş olarak en iyi bisiklet 840 olmuş. 940'da aynı donanımda ama renklerini pek sevmedim.

(link)

Modellerde bagaj deliklerinin olması da iyi olmuş.

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
ben katalogtan üstünkörü bakınca 640 D modelini kros bisiklet sanmıştım fakat bu sadece disk frenli yol bisikleti

arkadaşlar bir soru sormak istiyorum. bu sedona 640 d deki sitemi benim mtb ye yapmak istiyorum hidrolik sistem için o fren tipine ne deniyor ne arattırmak lazım kelebek yada yol gidonuna geçmek istiyorum
bilgilendirseniz sevinirim teşekkürler.

Renkler,Tasarımlar,Donanım Hepsi Güzel Seçim Olmuş Tebrikler :alkis: Fakat Bu 10.Yıl Vurgusu Sele Gibi Yerde Yapılsaydı Keşke, Kadronun Ortasında Olması Eksi Yönü Gibi Olmuş,Dağ Bisikletlerinde 840 Beyaz Olan Düz Model,Şehir Bisikletlerin de İse 325 Çok Güzel Olmuşlar :alkis:

• Beğen
Tepkiler: ouzoo
Sedona 640D 3000 TL sora set disk fren. Salcano Apex set 3000 TL. Bence Sedona'da bu sene yanlış politika içinde.

• Beğen
Tepkiler: M.J. ve Berke
Yol bisikleti modellerinde Shimano üst gruplarını kullanmamakta neden ısrar eder Sedona benim gibi merak eden var mı acaba? =) 10.yıl dediler beklenti yüksek tutuldu fakat yine çok geniş tutmamışlar yol serisini.

Geri