Scudo Sports

Sedona 2015 modelleri

@Cemali Avcı

Salcano'nun bu seneki modelleri gerçekten kötü, fiyatlar biraz artımış ama bisiklet kilolarıda geçen sene göre bayağı azalmış. Yeni alacaklara şimdiden hayırlı olsun ve çeşitleride arttırmışlar.

Scudo
@Çetin Güzel

Çeşit artmış fakat 3bin üzeri bisikletler nedense hep 27,5 veya 29 jant. Mecburen diğer markaları bekliyeceğim.

@Cemali Avcı

Kadrolar için birşey diyemem ama yineden bu kadro ve bu ekipmanlara normal, çünkü bisikletler 8,05gr'dan başlıyor. sram, tiagra ve 105 modellerde, gayet iyi.

@Çetin Güzel

alırsam yine mtb almak niyetindeyim. bir ihtimal full süspansiyon da olabilir. bakalım kısmet. diğer markalar nasıl olacak. şu dolar ve euro da daha fazla yükselmese ve inse güzel olacak. hiç umudum yok ya neyse :)

@Cemali Avcı

Acaba bir ticari taktik olabilir mi ? Rakamlar küçük gözüküyor siteden , bayiye gidiyorsun adam hesap makinesini alıyo eline hadi hayırlı işler :D

• Beğen
Tepkiler: ozhank
Dolar olayına bu kadar takılmayın. Sedona bu sene çok güzel modellerle geliyor.

Not: Fiyatlar yine dolar olacak.

Konuya göre bugün sergilenmesini bekliyorum :D

Fiyatlar dolar olsa neyse de kârı da dolar olarak koyarlarsa o da ceplere iyi gelir diyeyim.
Erdoğanlar mesela aynen öyle yapıyor.

@Yunus Emree

Gelmeli, çünkü bu adamların şuan için piyasası sadece Türkiye. Biraz kazanmalılar ki arge yapsınlar. 2015 geldiğinde 2014 lere göre bariz farkları göreceksiniz.

yahu dolar olsun fiyatlar da neden erdoğanlar bisiklet gibi euro ve lira olarak göstermiyor sitesi

@Mustafa Özer

Ben sedona alacaksam ne yapar ne eder onun için uğraşırım, sonuçta kendi mallarına fiyat koyuyorlar. Geçen komple set baktım erdoğanlar yurtdışı euro fiyatından daha yüksek fiyata satıyor. 900 liralık şey 1500 lira oluyor. Neyse konu dağılmasın, ben eminim sedona yine güzel renklerde bisiklet getirir.
Salcanoda beğendiğim bir iki model çıkar, sedonada hepsi güzel oluyor nerdeyse.

Bir turk firmasi sadece turk piyasasinda satis yapiyor olarak döviz ile fiyat belirlemesi bence dogru degil. Parcalar yurt disindan doviz ile aliniyor olabilir ama firma uretimini yil icine yaymiyor. Urun tukendiginde ben bu modeli almak.istiyorum dediginizde uretim yok piyasada varsa alirsiniz cevabi.ile karsilasiyorsunuz. Yani uretimin maliyeti degismiyor kur dalgalanmasindan o yuzden tl olarak fiyatlandirilabilir. Ama tabiki kendi urunleri ve kendi satis stratejileri.

Ne zaman sağlam bir ekonomimiz olur, o zaman TL bazında fiyatlandırmalar yapılır. Sedona Türkiye ekonomisine güvenmiyor haklı olarak. Aniden TL değer kaybetse; donanımlar döviz bazında alınıyor biliyorsunuz, adamlar ciddi zarar edecek bisiklet satışlarında.

Yanlış anlaşılmasın, ben de memnun değilim dolar euro olarak belirlenen fiyatlardan. Ama ülkemizin ekonomisinin güvenilir olmadığı gibi bir gerçek var.

@gokaykr

Çünkü ürünler, bayilerin siparişine göre 1 kez ihraç ediliyor. 2. si olmuyor malesef.

Sedonanin facebook sayfasinda sali gunu cikacagi yaziyordu. Ne zaman guncellenir sayfa ?

@Mustafa Özer
Bende onu soylemeye calistim ama cumle karsiti galiba. Maliyet 1 kez alimdan dolayi degismiyor, sabit demek istiyorum o yuzden ki maliyetler dovize gore degismesede fiyat degisiyor.

@Mustafa Özer

Ben okudugumu hatirliyorum ama bulamadim. Ruyada gormus de olabilirim :))))

Geri