Scudo Sports

sedef kaplama

akunduz

Üye
Tepki
2
arkadaşlar sizlerden fikir ve bilgilerinizi almak istiyorum acaba kadroyu sedef kaplatmanın ne gibi avantaj veya dezavantajları olabilir ağırlık vs.

Scudo
Kadronun tamamını sedef kaplatmak zor ve masraflı olacaktır. Görünüm açısından eşsiz olacağı kesin ama ufak darbelerde bile sedefin kırılma riski büyük. Kadronun ağırlığınıda büyük ölçüde arttıracaktır. Boya bile kadronun ağırlığını arttırıyorsa sedefin ekleyeceği ağırlık çok fazla olacaktır. Bence boşa masraf etmiş olursun. Duvara asıp sergilerim diyorsan orası başka :D

aynı sekilde dusunuyorum sonucta sedef dedigimiz sey midye kabugu deil mi ? cabuk krılır onun yerine krom kaplatabilirsiniz boylelikle cizilmelere karsı da engel teskil etmis olur

bir otomobil markasında sedefli beyaz renk boya var , görünümü gayet güzel oluyor , sedef gibi olmasada görüntü olarak hoş , sedef kaplama metal üzerine nasıl yapılır bilmem ama sedefli beyaz renk oto boyası ile boyatabilirsiniz.

inci beyazı tabir edilen boya işini görür bence ve çok şık durur.

Sanırım sedef kaplamadan kastınız şu PVC kaplama gibi olanlar. Ama bana sorarsanız kadroda pek kullanışlı olmaz.
Onun yerine bisikletinizi boyayacağınız rengin bir de sedeflisini alıp asıl boyaya bir miktar karıştırıp üzerine vernik atın. Sonra da pasta cila yapın :).
Tadından yenmez!

ben daha önce ticari araçların direksiyon ve tutma direklerinde görürdüm ilgimi çekmişti hepinize önerileriniz için teşekkürler

Geri