Scudo Sports

seçmeme yardımınızı bekliyorum

sizce sedona nın mı kadrosu iyidir mossonun mu ? bnde sedona düşünyorum ama mosso daha iyi sanırım ?

Scudo
sanırım mosso daha iyidir.tabi bunlar göreceli kavramlar.biraz araştırdıktan sonra kafanızda belli model ve markalar oluşuyor.son aşama gidip canlı olarak görmek ve kalbinin ısındığını almak.ben öyle yaptım ve kron xc 1000 aldım.aslında göze hoş gelen disc frenli bir model alıcaktım ama kronu görünce kadrosu falan hoşuma gitti ilerde disc taktırırım diyerek tercihimi yaptım.sirkecide revaçta olan bütün modelleri bir arada görünce seçmesi ve farkları görmek daha kolay oluyor.

• Beğen
Tepkiler: denizdeniz
@mehmet erinç

teşekkürler arkadaşım şimdi bir konu açacağım ne tür bisiklet almalıyım diye
şu an aklımdaki bisiklet merida 200d 1.300TL (MTB)
bisiklet iyi olmasına rağmen daha arştırma ve en iyisini alma çabasındayım ..
okuduğum konular tür konusunda kafamda soru işretleri bıraktı turbisikletimi yoksa mtb mi diye ..
önerileriniz(model&bisiklet türü) varsa okumak isterim
teşekkürler :)

@denizdeniz

Kullanım amacınız en önemli belirleyici etken olmalı diye düşünüyorum.daha sonra bütçenize göre seçenekleri araştırabilirsiniz.kullanılan donanımlar genellikle shimano serileri.bunların seviyeside fiyatta önemli etken.gördüğüm kadarıyla scoot, trek , specialized, giant gibi üst seviye markaların giriş sayılabilecek modelleri sizin bütçenize uygun.diğer taraftan daha üst donanımlı kadro kaliteleride iyi olan sedona,kron,salcano,whistle gibi markalardanda size uyan f/p oranı yüksek güzel modeller seçebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: denizdeniz
212 hd yerine 242 srd alabilirsin 650-690 arası pesin fiyata inebiliryorlar arkadasım.daha iyi bir bisiklet.

• Beğen
Tepkiler: mehmet erinç
Sedona Borla al kalan parayla da aksesuarlarını al 700 lira bütçe üzerine en az 200 lira aksesuar ile 900 lirayı rahat bulursun.

Geri