Scudo Sports

seçimim doğrumu?

Umut Kılınç37

Forum Demirbaşı
Tepki
138
Bisiklet
Salcano
Merhaba arkadaşlar bisikletimi artık değiştirme vaktinin geldiğini düşünüyorum.İlk başta bütçem 750 lira.2model arasında kararsız kalmıştım biri Bianchi speed 8000 ve Carraro sportive 224.Bisikletçi ile konuştuğumda ellerinde olduğunu ve bianchinin fiyatının 756 lira,carraronun 702 lira olduğunu öğrendim.Şehir içinde mtb kullanmak işkencedir diyenlerin sayısı ve bu fiyata alınan hidrolik diskli mtblerden çok fazla birşey beklenmemesi gerektiğini söyleyenlerin sayısı hiçde az değil.Bu yüzden şeçimimi carrarodan yana kullanıyorum sizce doğru bir seçimmidir?hafif arazide sorun çıkarırmı?şimdiden teşekkürler...

Scudo
Ghost SE 1000 tavsiye ederim. Nakit alımda 750 TL veya altına bulabilirsiniz. Bianchi ya da Carraro'dan iyi olduğunu düşünüyorum

@Volkan Kozinoğlu

Yukarıda dağ bisikletinden şehir bisikletine geçmek çabaladığımı anlamadın herhalde?

@Umut Kılınç37

Aa pardon yeni farkettim. Şunu öneririm o zaman size : (link)

@Umut Kılınç37
Cümlelerinizi biraz daha yumuşatırsanız daha çok pozitif yönde forum üyelerinden doyurucu cevaplar alırsınız...Carraro iyi bir seçim gibi ...

@ahmetcan44

Yalnız o kadro 54 cm. İç bacak uzunluğunuzu bildiğinizden ve size uyduğundan emin olun.

@Uğur SARIGÖL

Evet, önemli bir nokta, atlamışım. Uyuyorsa alınır tabi. :)

@ahmetcan44
İlk olarak kask eldiven falan herşey hazır boş zamanlarımda tek tek almıştım.Boyum 1.73 biraz araştırdım oluyor galiba ama 2.ele pek güvenemiyorum

Arkadaş Üsküdar'da. Gidip görebilirsiniz. Bir ara o bisikletle ben de ilgilenmiştim oradan biliyorum. :)

Dağ bısıkletı kullanıyorum ama sehır-tur bısıkletını almanı onerırım . Dağ bısıkletı duz yolda gereksız yere yoruyor . Yol lastıgı felan taksan bır yere kadar . En iyisi şehir-tur bısıkletı alın . Bende yavas yavas para bırıktırıyorum eger sıkılırsam para bırıktırmekten dag bısıkletını modıfıye ederım ama iyi bir şey bırıktırırsem carraro gıbı bır sehır tur bısıkletı almayı dusunuyorum .

Geri