Scudo Sports

Seçime 3 kala son 3 model

Ali Ç.

Forum Bağımlısı
Tepki
143
Merhaba arkadaşlar hayırlı bayramlar öncelikle
3 model arasında kaldım buradan çıkacak sonuca göre alacağım modeller şunlar

Merida crossway 40v
Gördüm fakat alıcı gözüyle bakmadım amörsitörlü şehir bisikleti

Trek fx 7.1
Gördüm fakat alıcı gözüyle bakmadım
Amörsitörsüz tur bisikleti

Btwin triban 3
Görmedim f/p ürünü
Yol bisikleti

4. Model carraro sportive 227ydi accel bisiklet üretimi olduğu için eledim

Arkadaşlar gezmek için arada bir okula gidip gelmek için kullanacağım genelde yolda ama aradabir toprak patikalarda da süreceğim yazın şehir dışındayım peder görüp buraya kargolayacak haftaya pazartesü alacağım sizin yorumlarınıza göre şimdiden teşekkürler

Scudo
Taş, toprak varsa Merida daha uygun olacaktır.

@Mustafa T.
Ağustosun 10'una kadar şehirdışındayım burda da özellikle treği görme imkanım yok
@Berke Kazankaya

Genel olarak şehir içinde kullanacağım arada bir şehir dışına toprağa giderim diye düşünüyorumsadece o yollarda kullansam bile mtb almam yani ama amörsitörün şehir içinde faydası eğer yoksa ağırlığından ötürü zararı olacaktır

Eger pek sık topraga girmeyecekseniz FX alin sehir icinde akici toprakta da yari yolda birakmayacaktir cok daginik, bozuk bir toprak degilse.

@Berke Kazankaya

Yok hayır zaten öyle olsa mtb alıp ince jant takımı alırım onun yanına peki ileride fx'in maşasını amörsitörlü maşayla değiştirebilirmiyim çünkü meridayı sabit maşayla değiştirebilirim ama fx'i bilmiyorum

Degisir mi degismez mi bilmem ama ne Merida da sabit masa ne de Trek de amortisorlu masa verimli olmaz bana gore... Bisikletin orijinalligini bozmam ben olsam. Madem pek yogun arazi surusu yapmayacaksiniz' Fx uygun olacaktir.

Fx 7.1 kullanan var mı acaba forumda

Geri