Scudo Sports

Seçimde son evre :D Önerileriniz

Sizce Hangisi ?

• Sedona 781 kadro ile toplama

• Scott aspect 40

• Toplam katılım
    25
  • Anket kapanışı .
Tepki
65
Evet arkadaşlar Gökhan abimizle de birçok kez konuştuktan sonra seçenek sayımızı 2.e indirmiş durumdayız
Seçeneklere gelicek olursak:

Scott Aspec 40 v fren
Sedona 781 kadro üzerine hidrolik disk mevcut bir toplama bisiklet

Toplama'da dezavantaj olarak vites sistemi şimdilik acera gibi birşey olacak. Ancak önümüzdeki yıllarda bunu rahatça bir üst seviyeye taşıyabilirim.

Sizlerin de yorumlarınızı merak etmekteyim

PS: başınızı ağrıttım bu konuda :D kusura bakmayın

Scudo
Aspect serisi kadrolar bana çok itici geliyor,neden scale serisine bakmıyorsunuz? İleride istediğiniz gibi yükseltebilirsiniz parçalarını hem. 781 kadroyu toplamak daha mantıklı olur gibime geliyor bu 2 seçenek arasında.

aspect yerine scale alcaksan tmam ama bu durumda 781 daha ağır basıyor gibi

Scale 80 şu an 1400 liraymış,forumdan 2.el temiz birşeylerde bulabilirsiniz tabi. 2010 modelleri muhtemelen daha pahalı olurlar.

Benim sedona'm suan sızın tabırınıze uygun bir halde :) 2008 781 kadroya acera - alivio - deore karıştırdım.Br m485 hıdrolık fren ve Xcm maşa taktım.Şuan kullanıyorum.Xcm dısından herseyden memnunum :)

Eğerki almak ıstersenız pm attım ...

@Murat İçlek

Dükkan'daki kadro siyah beyaz karışımıydı :D Nedense hayal meyal hatırlıyorum. Ama her türlü :D kim tutar artık beni :cool:

Tamam anladım :D O znm kolay gelsin... ;D

@Akıncı Göktuğ Eren

bence bekle derim 2010 sedonaları

Göktuğ,
781 sedona çok iyi bir kadro.
Ancak disk frenden se V fren her zaman daha kullanışlı, bakımı çok kolay.
scale 80 düşünüyorsan bak forumda satan var ve çok temiz olduğunu ifade ediyor.
2. el deyip geçme, heveslenip alan ama çok az kullanıp satan hatırı sayılır sayıda kişi var burada.

1000 tl istemiş, bence alıcı gözüyle bakmalısın.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=56782

@laciverti

Öncelikle teşşekkür ederim.
Budnan 1 yıl önce v fren bir makinem vardı , ancak zamanla fren tutuşu performansı düştü. Bu yüzden hidrolik disk fren kafama daha çok yattı.
Ama açıkçası hala kararsızlık içindeyim
50 mesajı geçince birkaç şey sormak isterim

Geri