FelixTheCat
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 868
- İsim
- Betül
- Başlangıç
- 1999—00
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Arkadaşlar Son aşamaya geldim 1 hafta içerisinde son kararı verip gidip almam gerekiyor. Bu konuda yardımlarınız önemli. Bugün Esenler-Sirkeci turu yaptım şu anki çift süspansionlu bisikletle
ilk olarak kendime güvenmesem de gittim geldim çok şükür. Salcano, Sedona, Carraro, Bianchi bisikletlere baktım. Aslında istediğim bisiklet Carraro 224 modeliydi fakat ellerinde kalmamış 2 bisikletçiyede sordum onları bulman çok zor dedi. Bianchi forumda takip ettiğim ve gördüğüm kadarıyla kullanan sayısı az. Özellikle V fren Şehir bisikleti istiyorum.
Sedona 301 spor modeli
Salcano city sport 27
Carraro 224
Şu an aklımdakiler bunlar Carraroyu bulmam biraz zor olucak gibi 24 vites 224 modeli. Carraro 221 modelini buldum oda 21 vites olduğu için pek düşünmedim. Salcanonun City sport 27 modelide V fren sanırım 2012 model indirimde yardımcı olacağını söyledi mağaza satıcısı fakat tam olarak konuşmadım ne kadar yapıcağını. Sedona forumda çok övülen bir marka genelde karşılaştırmalarda salcanomu sedonamı denildiğinde sedona deniliyor. Açıkçası donanımlarını bilmiyorum ama vites farkı var hepsinin arasında. Bu üç modelden hangisini seçerdiniz? Ayriyetten önerebilceğiniz başka model varmı bütçem şu anlık 700-750 tl arası gözüküyor. Önerilerinizi bekliyorum. İyi forumlar
Sedona 301 spor modeli
Salcano city sport 27
Carraro 224
Şu an aklımdakiler bunlar Carraroyu bulmam biraz zor olucak gibi 24 vites 224 modeli. Carraro 221 modelini buldum oda 21 vites olduğu için pek düşünmedim. Salcanonun City sport 27 modelide V fren sanırım 2012 model indirimde yardımcı olacağını söyledi mağaza satıcısı fakat tam olarak konuşmadım ne kadar yapıcağını. Sedona forumda çok övülen bir marka genelde karşılaştırmalarda salcanomu sedonamı denildiğinde sedona deniliyor. Açıkçası donanımlarını bilmiyorum ama vites farkı var hepsinin arasında. Bu üç modelden hangisini seçerdiniz? Ayriyetten önerebilceğiniz başka model varmı bütçem şu anlık 700-750 tl arası gözüküyor. Önerilerinizi bekliyorum. İyi forumlar