Seçim - center lock ve diğerleri

bisikletci

Forum Bağımlısı
Tepki
379
Başlangıç
1987—88
Bisiklet
Specialized
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Arkadaslar yine bnm için cok zor ve içinden cıkamadıgım bir durum söz konusu ...i

Mavic crossland disc jant seti + lx disc ( hidrolik ) ve vites fren kolu

Avid juicy 5 + hangi rulmanlı jant seti almalıyım ?

birde avidin parcaları eskiyip asındıgında vs. bulunabilme oranı nedir nasıldır ...

Yada sizin önereceginiz su seti al su disc fren setini kullan .. varmı varsa bi yardım lütfen ..

bütce jant setine 450 civarı

hidrolik disc setine 450 civar

rakamlar oynayabilir 500 vs.

ama uyumlu lsun ben cıkamadım işin içinden ..

Scudo

BF Okuru

Üye
Tepki
11
Merhabalar.Arka fren rotorum yamuldu. Yeni bir rotor alacağım sanırım. Şimdiki rotorlar vidalı. Center lock tavsiye eden var mıdır? Farkları nedir? İkisini de aynı fiyata buldum. İkisinden birini almayı düşünüyorum.

Birde center lock için ayrıca göbek ekipmanı veya aparatı gereklimidir. Hali hazırda Kaset ruble takılabilen ve vidalı rotor takılabilen Shimano deore arka göbeğim mevcuttur. Teşekkürler.

Ekran Alıntısı.JPG

Ekleme: (link) burada anlatım olmuş. Gözümden kaçmış. Yine de fikir beyan etmek isteyen olursa memnun olurum

Mustafa Zeybek

Bike destroyer
Tepki
5.937
İsim
Mustafa
Başlangıç
2016—17
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
@enes_vl
Bu aslında bir seçim değil. Göbek hangine uygunsa onu almanız gerekiyor. Çevirici adaptörler var ancak bu seviyede rotorlar için gereksiz masraf.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez

BF Okuru

Üye
Tepki
11
@enes_vl mustafa Zeybek in de dediği gibi seçim yapma şansınız yok. Kullandığınız göbek vidalı ise vidalı rotor alınacak center ise center.

Center lock u vidalıya dönüştüren adaptör var ama bi rotor fiyatı. Gerek yok onunla uğraşmaya. Kolay gelsin