ghostt
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.786
- Başlangıç
- 2015—16
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Gayet normal boyuna göre. Benim 181 cm boyum 54 ölçüleri bana uyuyor. 1 aya alışırsın ve normalleştikçe 1 spacer çıkar. Hayırlı olsunArkadaşlar bisikletim geldi ama aşırı eğiliyorum .Gidon çok altta kalıyor .1.85 boyum var L beden aldım umarım yanlış boy almadım.Birde gidon yükselteceğim mümkün müdür.Mtb gidon yükseltici olur mu243274 dosyayı görüntüle243274 dosyayı görüntüle243274 dosyayı görüntüle243275 dosyayı görüntüle243276 dosyayı görüntüle243277 dosyayı görüntüle243275 dosyayı görüntüle243277 dosyayı görüntüle243276 dosyayı görüntüle243277 dosyayı görüntüle
büyük ihtimal öyle daha alışamadım zaten yarım saat ancak sürdüm.Alışacam ama başka yolu yok 😉👍243279 dosyayı görüntüle1.68 S kadro. Gidon sele oranına bakarsanız sizin daha yol bisikletine aşılamadığınızı söylemek yerinde olur. Zamanla umarım alışırsınız.
Büyük ihtimal öyle
büyük ihtimal öyle daha alışamadım zaten yarım saat ancak sürdüm.Alışacam ama başka yolu yok 😉👍
Tamam hocam olmadı çıkarırım@ghostt Hayırlı olsun, alışmaya bakın. Yol bisikletin özelliği zaten diğer bisikletlere göre daha fazla eğilerek kullanılması. Vücut belli bir açıda olmalı ki karşıdan gelen rüzgara karşı duvar gibi olmasın. Yükseltme aparatı takarsanız bence çok kötü görünür. O kadar para vermişsiniz bisikletin tipini bozmayın bence.
😉hepiniz umarım istediğiniz bisikleti alırsınız ve sağlıkla sürersiniz 👍@ghostt 30 dk içinde kapınız çalacak ekiplerimiz bisikletinize el koymak için gelecekler lütfen direnmeyin. 😀😀 Şaka bir tarafa siz nasıl kullanmak isterseniz öyle kullanın ama alışırsınız zamanla merak etmeyin.

Aynı duyguları bende yaşadım 😉 biraz süreyim olmadı eski haline dönerimŞehir bisikleti kullanıyorken, bisikletçide yol bisikletinin selesine oturup, gidondan tuttugum vakit, bu nedir yahu, bu halde bisiklete mi binilir derken, ayaklari da pedallara alip, tekerlek dönmeye başladığı anda büyülendim. Başlarda gidonu üstten tutarken şimdi, kollardan ya da aşağıdan tutar oldum. Hatta düz yolda, direkt aşağıya geçiyorum farkinda olmadan. Alışacaksiniz ve hoşunuza gidecek zamanla. Hemen gidon yükseltici ile başlamayıp, biraz zaman verseydiniz kendinize...
Çok fazla yükseltmişsiniz hocam ben 15mm yükselttim kendimi çok kötü hissettim