Çetin ŞAHİNÖZ Forum Bağımlısı Kayıt 5 Temmuz 2013 Mesaj 1.538 Tepki 1.848 Yaş 58 Şehir İSTANBUL Bisiklet Sedona 27 Temmuz 2016 #61 Benim de seviyem CMAS 2 yıldız. Dalış ekipmanı, özellikle ABC malzemesi hakkında detay bilgi ihtiyacı olanlara yadım için elimden geleni yaparım. Bu iş te bisiklete benzer şekilde biraz karmaşık ve yeni başlayanlar için külfetli olabiliyor. Tepkiler: Bisiklet ulaşım aracıdır
Benim de seviyem CMAS 2 yıldız. Dalış ekipmanı, özellikle ABC malzemesi hakkında detay bilgi ihtiyacı olanlara yadım için elimden geleni yaparım. Bu iş te bisiklete benzer şekilde biraz karmaşık ve yeni başlayanlar için külfetli olabiliyor.
M mtbcanavarı Daimi Üye Kayıt 19 Eylül 2015 Mesaj 279 Tepki 151 Şehir zng İsim mosso Başlangıç 2007—08 Bisiklet Kron Bisiklet türü Dağ bisikleti 27 Temmuz 2016 #62 @suat akman Decathlonda 26 tl ye eldiven var 2 mm tüplü dalışa ve su altı avcılığına uygun bir bakın derim Tepkiler: suat akman ve Groims
@suat akman Decathlonda 26 tl ye eldiven var 2 mm tüplü dalışa ve su altı avcılığına uygun bir bakın derim
B Bisiklet ulaşım aracıdır Bisiklet sever Kayıt 22 Mayıs 2016 Mesaj 1.378 Tepki 1.770 Şehir İzmir Başlangıç 1980—81 Bisiklet Diğer Bisiklet türü Şehir - Tur 30 Temmuz 2016 #63 Valla bende bir hobi daha var. Türkü dinlemek ve kısmen saz çalmak. Ancak şimdilik burada bulunsun . Çünkü nereye koyacağımı bilemedim.. Çok güzel çalıp söylemiş özlem taner..bravo.. Tepkiler: Groims
Valla bende bir hobi daha var. Türkü dinlemek ve kısmen saz çalmak. Ancak şimdilik burada bulunsun . Çünkü nereye koyacağımı bilemedim.. Çok güzel çalıp söylemiş özlem taner..bravo..