Scudo Sports

Scuba (Aletli) ve Serbest Dalış Paylaşımlarımız

Bisiklet ve scuba yapmayı çok istiyordum, ne kadar da çok kişinin ortak isteğiymiş bu :) bisiklet tamam, scuba da olur umarım :) iyi dalışlar arkadaşlar... :harika:

Scudo
Cevabınız için teşekkürler
Dalgıçlık düzeyiniz nedir(1yıldız/ 2 yıldız gibi)

@Arınç

Alıntı yapmadan sormuşsunuz ama.. soru herkese hitab ediyor sanırım.

Benim seviye CMAS 3*

İstesem eğitmen sertifikası alacaktım.
Ancak hobi amaçlı dalış yapmak için 3 yıldız fazla bile..:):)
Bu arada dalışa başlama yılım 1994.
Federasyonu ve tekneleri zengin etmeye gerek yok.:)

SSI Open Water brövem var. Bisiklet, dalış ve trekking benim için başta gelenler. Çok tecrübeli sayılmam, kısa bir video Didim'den :)

Begenilerimiz genel olarak ortak gibi, bisiklet, deniz, dalis, yelken, bisiklet deniz tamam yelken icin henuz firsat bulamadin en yakin zamanda kalmali turlara katilmak istiyorum, onun disinda dalis konusunu yine denemek istiyorum. Su anda sifir durumdayim saniyorum ilk etapta havuz denemeleri oluyor, bulundugum yerde universite havuzunda ögrenciler calisiyor. Bir yerden baslamaliyim saniyorum.

Gece dalışı çok zevkli akdeniz de her dalgıçın mutlaka denemesi lazım yakamoz ışıkları çok güzel bir görüntü oluşturuyor bir o kadar da insanı ürperten bir iş nereden ne çıkacağı belli değil çok garip bir his oluşuyor insanın içinde.

@anti panik
Peki nasıl olacak o iş. Tavsiye var mı.

@İsa ACAR Tatil bölgelerinde 8m basit bir dalış ile başlayabilirsiniz. Tekne üzerinde ilk 1 yıldız eğitimini vermeleri sağlıklı olur.

@Arınç Gece dalışını sarosta yapmıştım. Dediğiniz gibi şahaneydi.

Arkadaşlar bir de bu konu altında denk geldiğimiz Dalış ekipmanı bilgilerini ya da indirimli ürünleri paylaşırsak süper olur.

Hani ben scuba dalis yapmayali :)
Ama serbest dalis ve snorkelling takiliyorum. Cocuklari da ufaktan asiladim beraber dolanip balik, kabuk kesif yapiyoruz :)

Ekipman demisken; uygun fiyatli dalis eldiveni duyan olursa super olur!

@suat akman
Aruba marka kullanıyorum (kalınlık 1 mm) . İnce olduğu için fotoğraf çekerken parmaklar rahat çalışıyor.Tavsiye ederim.:)
Yer İstanbul Karaköyden almıştım.

@soneryen

Güvendiğiniz bir dalış teknesine 3 günlük dalış ve eğitim planlayıp 1 * dalgıç olabilirsiniz.
Sonrası gelir zaten.:)
Reklam olmaması için size yakın bir yerde özel mesajdan tavsiye yapabilirim.
Tssf yetki belgesi olan dalış merkezleri aşağıdadır:
(link)

@Kerem Groims
Ayvalıkta mesela 4 tane dalış teknesi var.
En disiplinli ve kurallara uyan "körfez diving center". :)

@anti panik
Bodrum bitez de Aquapro ..Datça da Uçanbalık son 1 yılda daldığım tekneleri tavsiye ederim.:)

• Beğen
Tepkiler: Groims
Skubi dalış merkezi var İstanbul'da.. İşlerini ciddiye alıyorlar.. Beceremezsen vermiyorlar yıldızı..

@anti panik
Bahçeşehir dalış okulu var burada aslında bi gidip ziyaret etmek gerek.

Teşekkürler herkese paylaşımlar için ben baya ara vermiştim şimdi en azından dalış yapacak okulları tekrar öğreniyorum.

@Malik altuntaş
Göl dalışları daha zordur.
Ekstra eğitim gerektirir.
Çünkü deniz seviyesinden yükseğe dalıyoruz.
Sapanca gölü videosu "gece dalışı" gibi mi..?
:D

@anti panik bende neden denize göre zorlanıyorumdiyodum öğrenmis oldum :D hayır gündüz dalışı ama dibindeki yosunlar falan görüntü korkunc oluyor bide her an onünden 100 kglık sazan gecicekmis gibi hissediyorsun hikayelerden dolayı

Eskişehir, çifteler de güzeldir.. Göle dalacaksanız..

• Beğen
Tepkiler: Malik altuntaş
Geri