Scudo Sports

Scott vs. Lapierre

Scudo
@Erkin Kalender zaten ne zaman alacağım meçhul euro fırladı gitti

allahtan kuveyt dinarı ile satılmıyo 1 kuveyt dinarı 10 tl

@Mert Akça Hocam sen bisikleti boşver ne içtiysen bizede yolla :D O zamanda 400 kuveyt dinarına satarlar :D :D

Bu arada ; Ben 1 yıldır başlangıç seviye modelleri araştırıyordum bir dostum için.Bu süre zarfında xrs 030 apex 1900 liradan sadece kadro güncellemesi yaparak 3800 liraya fırladı.Kendi mevzumdan hiç bahsetmiyorum 7binlik tarmac 10bin oldu.

Bir Lapierre kullanıcısı olarak sensium 100 modelini öneririm ben alüminyum kadrosunu kullanıyorum bir seneyi geçti bisikletle ilgili hiç bir sorun yaşamadım bisikleti aldıktan sonra ilk lastikleri değiştir derim 4000 tl lik bisiklete 30 tl lik lastik yakışmıyor.Daha sonra tecrübenin arttıkça jant seti ve grup setini yükseltirsin Lapierre karbon kadro olduğu için geliştirmeye daha müsait örnek olarak karbon jant , aynakol gibi yinede karar senin.

@Mert Akça

Bu model aslında Peloton SL modeli. Sadece ismi değişti 2016'da.

Ben kullanıyorum, 8.000 KM oldu 8 ayda. Taş gibi alet, hatta karbon kadro bakıyordum yükselteyim diye, 2-3 farklı model denedim Cannondale Synapse, S-Works Tarmac vs. dahil. çok bir rijitlik farkı olmadığını fark ettim. Giriş seviyesi karbonlardan altta kalmaz hiç bir şekilde. Ağırlık olarak da çok iyi, ben yeni jant seti ve gidon sipariş ettim onlarla birlikte 7.9 kiloya inecek.

Bunun sonu canyon sorgusuyla biter. Ben 4800lira verip 105li alü bir bisiklet almazdım açıkçası. O paradan daha ucuza geçen sene 9-10. Ayda caad 10 ultegra satıldı bu forumda hemde karbon kranklı. Ben bu sene, bu fiyatlara bisiklet almaktan bile vazgeçmiştim ama fırsat ürünü denk geldi kaçırmadım. Bence sende bekle bi fırsat ürünü sanada denk gelir. İkinci ellere bak sıfır olacak diye 4-5 bin lira verme. Geçen sene 3400 yada 3600liraydı o bisiklet.

ben zenginim sorun yok @mehmet.ali :D şaka bi yana arkadaşlara sordum karbon kadro kadar iyi dediler hafiifliğiyle belli oluyor zaten dediler

@Mert Akça O zaman supersix al, look al ne uğraşıyosum 3 5 binliklik hurdalarla.

• Beğen
Tepkiler: berktx
@Omrmz Yüksek kalite alü: Caad, Allez Dsw, Teammachine alr01, emonda alr ve elbette Tcr.Yüksek seviye alü karbondan kendince sebepleri ile uzak durmak isteyenler için.Giant'ın yaptığı testler'de ve daha nice markanın, Tcr kadrosu alü olmasına rağmen o zamanki Specialized Tarmac sl3'ten daha iyiydi esneme konusunda.Tarmac sl3 tek örnek ayrıca.Supersix Evo, R5, Foil bir sürü kadrodan daha az esnediği görünüyordu kadrodan.Bunlar yüksek kalite alü.Speedster ise alü işte.Kötü diyecek kadar tecrübeli ya da mühendis değilim.Sadece ben bir esprisi olmadığını, hiçbir şekilde hiçbir bir karbon'a tercih edilemeyeceğini söylüyorum.Sensium karşısında biraz önce dediğim, zaten dünya'nın da bildiği meşhur alü kadrolar olsaydı o halde onlar tercih edilirdi.Sensium'da kullanılan karbon alt seviye sonuçta.Muhtemelen esneme payı da dediğim kadrolar'dan daha da çok.

5 ay öncesine kadar 3500 TL'ye Sensium 100 ün sıfırını alanlar vardı. İyi bir araştır. Bu fiyata hala bulma şansın var.

• Beğen
Tepkiler: Mert Akça
Bu ikileme düşmek de güzel. Sonu her durumda mutlu bitecek.

• Beğen
Tepkiler: Mert Akça
Geri