Scudo Sports

Scott Timber Adventurer 1994

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
Eski bisikletimi yenileyerek geleneksel bir tur bisikleti haline getirdim.

http://a.imageshack.us/img63/1350/img0283ix.jpg

Scudo
vites için barend shifters kullansaydınız sanki daha bi geleneksel olacakmış ama gene de çok güzel. güle güle kullanın

• Beğen
Tepkiler: T0LGA
3/7 3/8 3/9 bu kombinasyonların hepsi bulunuyor yurtdışında surly maşayı Türkiyeden almadığınıza göre onları da alabilirsiniz diye düşünmüştüm

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
bunlar bisikletlerimin gidonları

http://a.imageshack.us/img84/1281/canecreekvdrop2.jpg
By (link) at 2010-08-18

http://a.imageshack.us/img824/9291/tektrorl5202.jpg
By (link) at 2010-08-18

3/6

aslında 3/6 da bulunabilir kasınca ama onun yerine vitesleri değiştirip STI shifterlara geçmek daha mantıklı diye düşündüm.

bunların kullanımı çok iyi sti de kullandım bunları da kullanıyorum yorucu turlarda ayarkaçtı derdi yok ben ayrıca v-drop denilen v frenle çalışan fren kolları aldım frenlemede de daha iyi sonuç veriyor. yanlış anlamayın amacım sadece tecrübe paylaşmak, ukalalık yapmak değil
kazasız sürüşler

Benim frenler caliper uyumlu frenlerden. Ama cantilever frenlerimle bir problemini görmedim. Başta çok tasalanmıştım, olmaz mı acaba diye.

Mükemmel bisiklet, iyi günlerde kullanın.

sele çok orjinal göründü bana. ilk dikkatimi çeken sele oldu. bu tarz seleleri görmek zor artık.

iyi turlar dilerim.

çok güzel keşke detaylı fotoğraf ekleseydin.

Brooks sele, Surly çatal ve Detours çantalar gibi kaliteli ekipmanlarla, hedefine yönelik güzel bir tur bisikleti çıkarmışsınız ortaya. İyi günlerde kullanmanızı dilerim. Çok hoş. Özellikle kadronun rengi gayet başarılı.

Çok hoş bir bisiklet olmuş
İyi günlerde kullanın :)

Surly maşayı nasıl temin ettiğinizi öğrenebilir miyim? Maşanın fiyatı neydi ve yurt dışından getirmek size ne kadara mal oldu?

Çok güzel dostum bilhassa çatalıiyi seçmişsin neden dersen kalın lastikde taksan çamurlugunu kullanabiliyorsun :) böyle bir çatal kaç tane var dünyada dimi?

Çok güzel bir tur bisikleti olmuş. Herşey bir tur bisikletinde olması gerektiği gibi sade ve amaca yönelik..
Sevgiler, selamlar,

@derşan sezer

Evet kalın lastik takılabiliyor ki zaten tur bisikletlerine 1,75 inch genişliğindeki lastikler bile ince kalır. Özellikle yolculuk doğuya doğru ise.

Resimde görünen lastikler 26X1,90'dır. Ağır ama yol tutuşu daha yüksek daha çok güven veren lastikler oluyorlar.

Ama asfalt düz, temiz ve ağırlık da az ise ince lastikler daha avantajlı.

Tanesi 20TL olan 26 X 1,90 inch CST Traveler lastikler, tanesi 40 TL olan Schwalbe 26 X 1,75 Marathon lastiklerden daha fazla güven vermiştir bana.

26 X 2,1 XR Marathon kullanan 1 yılda 12.000 km yapan dostlarım hiç lastik patlatmadan (gerçi bir kez çivi girmesi nedeniyle patladı onu saymayalım) yolu tamamlamışlardı.

Çatal ve kalın lastik demişken aydınlatayım dedim. Belki merak eden arkadaşlar olmuştur diye.

Geri