Scudo Sports

Scott sportster p5

Tepki
0
http://i647.photobucket.com/albums/uu195/hasimokyay/untitled.jpg

2007 model,M boy ,1-2 defa kullanabildim :( ,Fiyatı 600 YTL dir.

Dilek

Umarım resim yüklemeyi başarmışımdır :)

Scudo
Kadro boyunu cm veya inç olarak verebilir misiniz? Birde bir kaç değişik ayrıntılı fotoğrafta fena olmaz. Teşekkürler.

Dilek Hnm Merhaba;

Size ulaşabileceğim telefon numaranız varsa rica edeceğim. Bisiklet hakkında birkaç sorum olacak? Teşekkurler...

M yazmışlar...48 cm'ye denk geliyor...
(link)

P5 alttaki linkte..Geometry kısmına bakarsanız,değerleri göreceksiniiz...İyi günler...
(link)

@Ali VAROL
Bu bisiklet 28 jant'tır...Linkte kadro boyunu veriyor..."Geometry kısmına tıklıyorsunuz..M(Medium)boy için, "F" değerine(BB center to top tube center)- bakıyorsunuz.....cm ve inch olarak verilmiş...48.0=18.9 inch...

@sitix
Hatalı oldu..."E" değerine bakacaksınız...

Sitix e teşekkür ederim :)
Bisikleti Yeşil Bisiklet ten satın aldım.Orjinal modelinde olduğu gibidir bisiklet.Değişiklik yapılmadı.M boy olduğunu biliyorum.Anlaşıldığı üzere Bisiklet teknik verileri hak. pek bilgi sahibi değilim.:(
İstanbul Anadolu Yakasında oturuyorum.İstanbul dışından mesaj atan arkadaşlar nasıl teslim alabilecekler bu konuda beni aydınlatırlarsa sevinirim.

Fiyat konusunda (600 ytl) esnek davranamıyorum üzgünüm.Bisiklet gerçekten sıfır sayılır.

İyi günler dilerim..

Dilek

Ben de size teşekkür ederim...Aşağıdaki linkte de bisikletin özellikleri var:
(link)

500 TL Bütçem bulunmaktadır. Sizin için uygun olabilecekse telefonla görüşmek isterim. 0 532 204 96 14 tolga tunçel teşekkurler...

Dilek hanım,
Ben bisiklet ile ciddi olarak ilgileniyorum. Cep telefonum 0 532 2178548.
ararsanız veya mesaj atarsanız görüşebiliz.

Mustafa Özler

@Black Winter Day
Büyük ihtimalle hediye edilmiş bir bisiklettir...

@Black Winter Day

Bu arkadaşımız son msj. 4-5 ay kadar önce yazmış. Maçı yarıda terk etmiş. Hükmen malup. :) :D :) :D

Geri