Scudo Sports

Scott Speedster s50 Flat

Tepki
1
Bisiklet
Specialized
Bu bisiklet şehir kullanımı için nasıldır arkadaşlar, üzerdeki sora donanım sizce yeterli mi? Ayrıca bu bisiklet 9.40 kg lık ağırlığı ile her ne kadar yol katagorisinde de olsa aynı fiyatlara sahip şehir katagorisindeki Specialized Sirrus Sport'dan(10.5 kg) nasıl oluyor da 1.1 kg daha hafif olabiliyor.

Scudo
ben de bu bisikletden almak istiyorum yeni konu açmaktansa bunu hortlatayım dedim belki bu konuyu açan arkadaş almıştır bu bisiklet hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
bende s40 var arkadaşlar 1 hafta oldu. öneririm makina harika..eğer yol istiyorsanız düşünmeyin alın sonuçta scott bu.

@murat incedemir

arkadaşlar ben de aynı sorunun cevabını arıyorum, speedster flat ler şehir kullanımı için nasıldır? yoksa sub veya Specialized Sirrus Sport'un şehir içi asfaltta kullanımı daha mı uygundur?kullananlar, bilenler yardımcı olursa sevinirim.

@cahitt

*speedster 50 ve sirrus sportun ön çatalları karbon sub serinin değil
*speedster 50 jantları vites vs yol serisi, sirrus ve sub un donanımı MTB
*speetster 50 kadro geometrisi daha öne yatık kullanmaya müsait diğerlerinde biraz daha rahat-dik kullanılabiliyor.
*speedster vites oranları hız yapmaya diğerlerinden uygun ancak rampada sub ve sirrus daha küçük vites oranları sağladığından rampa çıkmak daha kolay

*speetster komple bisiklet olarak diğerlerinden önemli ölçüde hafif .
*Sub kadrolar 1780 gr diye tek kadro satan yabancı bir sitede 2 hafta kadar önce gördüm. sirrus ve speedster in kadrolarının daha hafif olduğundan eminim ama kesin ağırlıklarını bilmiyorum (bilen varsa yazarsa iyi olur aslında)

Sonuç olara her üçü de şehir-yol için uygun ben speedsterdeki ayna kolu deore ile değiştirerek kullanmak mümkün mü diye merek ediyorum. çünki vites oranları benim için fazla yüksek.

Geri