Scudo Sports

Scott Speedster 40 - almayı düşünüyorum?

bütçesi az olanlara 0 tavsiye etmem, 2.6k'ya cannondale synapse aldım 2.el tıkır tıkır çalışıyor herşeyi çok memnunum. Bu fiyata alabileceğim bisikletleri üst üste koysan bi synapse etmez

Scudo
Merhaba,

Scott speedster 40 (claris 2*8) bisiklet ikinci el 2800 TL civarı alınır mı sizce? Temiz bir bisiklet ama kondisyonuna güvenen biri olarak bu bisiklet bana yeterli gelir mi emin olamadım. Bisikletin sıfır fiyatı 4500 civarı.

(link)

Teşekkürler

Scott candir fakat bu yol bisikleti 10.3 kg imis. 1000 liralık mosso legardalarin 11 kg civari oldugunu dusunursek 2800 e en azindan 9 kg larda bisey bulunur sanki.
Ikinci elde cok guzel aletler bulunabiliyor. Coguda daha ust model almak icin yok paralara satılıyor. 2800 e alsan kargo bilmem ne gelecek sana 3k ya. Bence fiyat pahali

Hocam 2800 civarı bütçem var. Var mıdır önerebileceğiniz bir bisikletler ya da ilan? 52-54 kadro boyu aralığındayım. Aklınızda olsun lütfen :)

@hamlet2006

@trainspotting35

Hocam bu iki önerinizi de inceleyeceğim. Çok teşekkür ederim. Bir de şöyle bir şey gördüm sahibinden'de. Triban 540 105 aktarıcı seti var. 2500 TL'ye veriyor sahibi. Bunun için de düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?

(link)

Teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@mesutgunes52

Fiyatı iyiymiş,bisiklet temizse alınabilir.Eğer alırsanız gidonu ve sti kolları normale getirip 25 mmlik güzel bir yol lastiği takınız.Böylelikle bisikletin ızdırabına da son vermiş olursunuz.:)Hiç bu kadar kötü gidon ayarı görmemiştim.

@hamlet2006

Teşekkür ederim hocam :) Dediğiniz gibi yapayım.

@hamlet2006
Aynen nasil bir ayar o oyle yav gorende mario ayarlamis sanir ama makina iş yapar, alinir yani.
Sana ozel mesaj attim bi bakiver

Geri