Scudo Sports

Scott Speedster 40 - almayı düşünüyorum?

@BerkEvren
Scott ın global sitesinde S40 2018 da claris var diyor

Scudo
@BerkEvren
Incelemelerinin hastasiyiz baskan :D

paldır küldür şehirden yol bisikletine geçmek için gittim. Carraro 012 vardı. denedim pek ısınamadım. scottu görünce fikrim değişti ama bütçe meselesi.

@mariokaldato
Forumun mali işlerine de trainspotting35 (Çetin Hoca) getirirsek Raşit abi seni boğaz tokluğuna transfer etmiş oluruz :D
Claris li bisiklete de 3300 çok:(

Çetin sevgili dostum sensiz zaten olmaz bütçe profesörü olmadan batarız.mesajı yazdıktan sonra senin mesajı gördüm kalp kalbe karşıymış:D

@hamlet2006
Beni tercih etme nedeniniz nedir?
Kuracağınız forumu 10 yıl sonra nerede görüyorsunuz?
Cevapları yazın ben size dönüş yaparım :islik:

@Mustafa Zeybek
Kıvrak zekalısın,hazır cevapsın.Yaşın genç ileriye dönük transfersin.Global düşünüyoruz,forumu Çin'de kuracağız.Zaten topluca Çin'e giden bir topluluk vardı ya işte onlarla Çin'de birleşip Voltranı oluşturacağiz.Bana ne soruyon mübarek @mariokaldato ya sor.Onun hayalleri daha büyük.
:islik:3300'e clarisli bisiklet alınmaz Scott bile olsa

@hamlet2006
Sadece benim katılacağım enduro çekilişi olacaksa ben tamamım :ssrtcbya: Çin iyi olur hem aliexpress kargolarını bir ay beklemeyiz. Ben ikna oldum :kyfmyrn:

Bu arada
@BurakLEE
Tiagra bianchi olmuş 3100 lira. (link) o yüzden sora scott çok değil bence. Biraz kullanın, cebiniz rahatlayınca set yükseltirsiniz. 600-700 e tiagralar var gruplarda. Elinizdekini de satınca 350 liraya falan tiagra setli fıstık gibi scott olur altımızda.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@BerkEvren

2018 Soralı model linkinizdeki bisiklet 2016 Model Sora 3500 setli Scott
2017 itibariyle Sora R3000 set olarak güncellendi

@bytalla
Üstte yeni ibaresi görünce 2018 diye düşündüm :harika:

Scott,Specialized,Cannondale gibi kalburüstü firmaların neden kurumsal Türkiye internet siteleri yok.Anlamak mümkün değil.

@hamlet2006
O kadar da büyük bir pazar değiliz de ondan. Ana bayii bile elindeki 4-5 bisikleti 2 senede bitiremiyor. Vitrinde eskiyor bisikletler resmen.

@hamlet2006
Merida,Giant,Dahon gibi dünya devlerinin iyi ya da kötü kurumsal Türkiye web sayfaları var.Adı geçen firmaların da ne olursa olsun siteleri olmalıydı diye düşünüyorum.

@Mustafa Zeybek üstat başlangıç için fazla mı Scott 40 ? Bu fiyata değmez gibi algıladım yorumlardan.

@BurakLEE
Öncelikle yol bisikleti uzmanı değilim. Benim fikrim değeceği yönünde. Ben olsam 2. El alırım o ayrı mesele ancak illa sıfır olacaksa dediğim gibi bizim bianchi' ler bile 3100 olmuşken normal buluyorum. Baştan kadron iyi olursa setini değiştirir ömürlük kullanırsın. Ben olsam öyle yaparım.

@hamlet2006

Aslında Specialized'ın sitesinde ülke olarak Türkiye'yi seçebiliyorsunuz:
(link)

Ancak dil seçeneği olarak Türkçe yok.

4000e 2.el Salcano XRS010 yada 2*10 vitesli karbon yol bisikleti almak varken 0 niye?

Bianchi 2600 den 3100 e fırlamış vay be ...boya kadroyu olsun 2018 model yaz siteye 3100...seneye mor yap 2019 model olsun fiyatına da 3700 yazarlar.kompenant hep aynı ama.:mad:

Geri