paldır küldür şehirden yol bisikletine geçmek için gittim. Carraro 012 vardı. denedim pek ısınamadım. scottu görünce fikrim değişti ama bütçe meselesi.
@mariokaldato
Forumun mali işlerine de trainspotting35 (Çetin Hoca) getirirsek Raşit abi seni boğaz tokluğuna transfer etmiş oluruz
Claris li bisiklete de 3300 çok
Çetin sevgili dostum sensiz zaten olmaz bütçe profesörü olmadan batarız.mesajı yazdıktan sonra senin mesajı gördüm kalp kalbe karşıymış
@Mustafa Zeybek
Kıvrak zekalısın,hazır cevapsın.Yaşın genç ileriye dönük transfersin.Global düşünüyoruz,forumu Çin'de kuracağız.Zaten topluca Çin'e giden bir topluluk vardı ya işte onlarla Çin'de birleşip Voltranı oluşturacağiz.Bana ne soruyon mübarek @mariokaldato ya sor.Onun hayalleri daha büyük.
:islik:3300'e clarisli bisiklet alınmaz Scott bile olsa
@hamlet2006
Sadece benim katılacağım enduro çekilişi olacaksa ben tamamım Çin iyi olur hem aliexpress kargolarını bir ay beklemeyiz. Ben ikna oldum
Bu arada
@BurakLEE
Tiagra bianchi olmuş 3100 lira. (link) o yüzden sora scott çok değil bence. Biraz kullanın, cebiniz rahatlayınca set yükseltirsiniz. 600-700 e tiagralar var gruplarda. Elinizdekini de satınca 350 liraya falan tiagra setli fıstık gibi scott olur altımızda.
@hamlet2006
O kadar da büyük bir pazar değiliz de ondan. Ana bayii bile elindeki 4-5 bisikleti 2 senede bitiremiyor. Vitrinde eskiyor bisikletler resmen.
@hamlet2006
Merida,Giant,Dahon gibi dünya devlerinin iyi ya da kötü kurumsal Türkiye web sayfaları var.Adı geçen firmaların da ne olursa olsun siteleri olmalıydı diye düşünüyorum.
@BurakLEE
Öncelikle yol bisikleti uzmanı değilim. Benim fikrim değeceği yönünde. Ben olsam 2. El alırım o ayrı mesele ancak illa sıfır olacaksa dediğim gibi bizim bianchi' ler bile 3100 olmuşken normal buluyorum. Baştan kadron iyi olursa setini değiştirir ömürlük kullanırsın. Ben olsam öyle yaparım.
Bianchi 2600 den 3100 e fırlamış vay be ...boya kadroyu olsun 2018 model yaz siteye 3100...seneye mor yap 2019 model olsun fiyatına da 3700 yazarlar.kompenant hep aynı ama.