Scudo Sports

Scott speedster 10

miracd

Üye
Tepki
1
İsim
Erhan demirtas
Bisiklet
Giant
Merhaba arkadaslar sehir bisikletimi sattim ve yola gecicem artik scott speedster 10 ile merida 400 arasinda kaldim yardimci olabilirmisniz

Scudo
sorunun cevabı için link paylaşırmınız bu şekilde cevap vermek oldukca zor (fiyat, model yılı, ustundeki parça bilgileri olmadan zor bir soru olmuş)

scott bence marka değeri daha fazla ama diğer markanın donamı nedir bunu bakmak lazım ??

Scott speedster 10 u almanızı tavsiye ederim size bende speedster 20 kullanicisiyim ve bisikletimden memnunum. Size tavsiyem eğer scott almaya karar verirseniz 2013 model speedster 10 bulabilirseniz ikinci el temiz veya sifir daha iyi olur. 2013 de ekipmanlar ultegra ağırlıklı ama 2015 de biraz daha 105 parçaları fazlalaştirmislar.

Scott 10 2014 modeli buldum ellerinde 1 adet kalmis L kadro ankarada 3000 tl nakit diyolardi bugun siparis verdim bakalim pazartesi elimde olur heralde sali ilk turunu yapicam isallah

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@miracd donanımı bu senekine göre biraz düşük olsada 2014'ün en büyük artısı üzerinde gelen shimano rs11 jantlar. Bence donanımdan daha önemliler. Şimdiden güle güle kullanmanız dileğiyle.

Tesekurler ozman bey dilekleriniz icin resim paylasicam iyi aksamlar simdilik

2014 S10 kullanıcısıyım. Gayet memnunum. Strava kayıtlarımdan benim s10'lu performanslarıma bakabilirsiniz. ;)

Hayırlı olsun.

Evet bugun geldi cok guzel gorunuyor fakat bi kac gun binemicrm sanirim baya kotu hasta oldum tesekkur ederim yardimlariniz icin

beyler bu bisikleti lapierre sensium 100 ile karşılaştırırsak kim alır ?

@Mert Akça
Kardeş sen şaka mısın? 1 saat önce Cube Attain nasıldır diye konu açan sen değil miydin?

• Beğen
Tepkiler: berktx
  • Beğen
Tepkiler: Berke
Scott speedster 10 kadro kulağı bulamıyorum yardımcı olurmusunuz .

@Barcnc Türkiye’de bulamadım, satın aldığınız yere sorabilirsiniz.
(link)
Veya buradan sipariş geçip 15-45 günde gelmesi için beklemeye geçeceksiniz

@Barcnc Bikeandoutdoor ve Erdoğanlara sorun. İkisinde de vardı yakın zaman önce:harika:

son zamanlarda kafamı çokça kurcalayan bisiklet. gerçi en büyük kadrosu 58 imiş, fiyatı 13390 tl .

(link)

Bu fyatlara çıkıyorsanız erdoğanlardan bu da çok güzel (link)

@ippon 60 kadro üstü mü lazım size :) maaşallah

@Mhmm@
@Mhmm@
evet maalesef +60 olması gerekiyor sağ olsun çoğu firma 58/59 kadroya kadar üretiyor . +60 olan firmalar da cep yakacak cinsten.

Geri