Scudo Sports

Scott Spark 20 Fİyat DÜŞtÜ..yenİ FotoĞraflar

ahmett05

Aktif Üye
Tepki
18
bisiklet sıfır olarak geçen sene alınmış en fazla 100km binilmiş.. ben bir ay önce aldım 50km sürmedim arazi yüzü bile görmedi bazı özel nedenlerden dolayı satmak zorundayım.. kadroya veya malzemelerin çoğunluğuna talip olan çıkarsa parça parça satış yapabilirim.. kadro satılmazsa zaten kendime saklıyacağım.. parçaların hepsi sıfır kondüsyonda bazılarında ufak çizikler var belirsiz ama kırık göçük ezik kesinlikle yok.. istanbuldan elden teslim satmayı tercih ederim.. komple: 3600tl kadro:1750tl jant seti :550tl lastik dahil..
parça listesi:
SCOTT SPARK 20 2007
kadro: imp teknolojili komple karbon.. medium boy
maşa: fox f100rl
arka amortisör: scott nude
furs: ritchey pro
arka aktarıcı: xtr rd m971
ön aktarıcı: Shimano XT FD-M761 34.9mm
vites kolu: Shimano XT SL-M760 Rapidfire Plus 2 way release
frenler: Shimano XT BR-M765 Disc 180/F & 160/R mm CL RT62A Rotor
aynakol: Shimano XT FC-M760 hollowtech 2 44x32x22 T
gidon: Ritchey Carbon Pro 15mm Rise 640 mm
boğaz: Scott Pro
pedal: Shimano PD-M505
seleborusu: Ritchey Pro Carbon 34.9mm
sele: Selle Italy SLR XP Kevlar Vanox rails
jant seti: DT Swiss Disc XR1 28H / Black
zincir: shimano xtr
ruble: Shimano XT CS-M760 11-32
lastikler: Scott Ozon 26 x 2.2 / 120TPI Kevlar Bead

parça parça satış için kadro veya jant setinin ilk önce satılması gerekmektedir..

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
@cansu19

Lütfen düzgün Türkçe kullanımına dikkat ediniz. Hazır ilk mesajınızken, uyaralım. ;)

Maşayı ayrı satmayı düşünüyormusunuz , öyle ise ne kadara olur ?

Full mu rezervli :) malum parça parça satılmasını beklıyoruz =) Tabi komple satarsanız sizin için mutlu olurum ;)

(link)

Buda bizim ( bisikletforum ) ailesinin farkı 1750 . :)

Acı çekiyorum artık :( Bu fiyata bu canavarı alamıyorumya cidden ilanı gördükçe kötü oluyorum.
Eğer yaz sonuna kadar satılmazsa ve hala satılık olursa büyük ihtimal ben alıcam bu makineyi ;)

ilan günceldir..

kadro...:1750tl ( furş, sele kelepçesi, arka amortisör ve lockout kolu dahil)

ön maşa: 575tl

jant seti: 550tl( iç dış lastikler ve qr dahil)

kadro ve maşa için fiyatlar sondur... jant seti için ufak birşey olabilir..

ilan komplesi içinmi güncel anlamadım yoksa satılanlar varmıdır komplesi için görüşebilirmiyiz almayı düşünüyorum

@hasan öner değerli

İlan tüm bisiklet içinde günceldir.Almanızı şiddetle tavsiye ederim.bisiklet tertemiz :)

ilan komple olarakta günceldir.. ilk sayfadaki numaradan arayabilirsiniz..

Walla Bu Fİyata KaÇmaz Bende Olsa Varya Hemen Alirdim BÖlefirsat KaÇmaz Bence Arkadasim Hayirli Satislar Dİlİyorum.saygilarimla...

bu bisiklet sadıldıktan sonra bu fiyata bu kadar temiz spark satılacağına inanmıyorum..

Bu fiyata daha burda durması gerçekten ilginç:( Eğer birkaç aya kadar daha satılmazsa hayalimdeki bu kadroya talibim umarım ilan kalkmaz,hayırlı satışlar.

Geri