Scudo Sports

scott scale rc

gramaj hesabı yapıyorum lakin bu çatal işine gelince böyle model düşünmüyorum.dt swiss veya xx wc alırım büyük ihtimal.

Scudo
@Recep TOPAL

DT Swiss XRC jant ve suspansiyonda hic fena olmaz:in: . Sanirim 2009 XRCler siyah ve altin sarisi olarak uretilmisti.

Easton Heaven jantlarda guzel ama pek hafif degil ama renkleri sanirim uyum saglar senin kadroya.

• Beğen
Tepkiler: Recep TOPAL
Gaza getiriyonuz bende toplicam benim kadroyu sonunda ama arazide zamana karşı koşmayan biri için o kadar masrafa değecek bir sonuç çıkıyormu ortaya hala kararsızım.

• Beğen
kadro gerçekten çok iyi duruyor. hayırlı olsun. bu sırada orada bir LOGİTECH Z-5500 gördüm. aman evi yıkmayın :D bisikletin toplanmış halini umarım en yakın zamanda görürüz. iyi pedallamalar. :d

• Beğen
@hakkem

zamana koşmak gerekmiyor,rahat ve hafif bisiklet herkezin hakkı ayrıca gaza gelecek bi durum yok maddiyatın müsaitse bence hiç düşünme:in:

@Ozzgurr

dediğiniz cantları tesadüf bugün bende inceledim.ilerleyen günlerde ne olur bilmiyorum:)

bisikleti yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum, tabi bu arada havalarda yağmurlu gidiyor şansıma:)
lastik konusunda baya kararsızım tublesin rahatlığından ödün vermek istemiyorum,bunun yanında gramaj hesabıda yaptığımdan tubless olmayan lastiklerdende denemek istiyorum.işte tam bu noktada sizlerden yardım bekliyorum.bisikletin görünümnde lastikler çok önemli,eğer geniş olursa daha oturaklı gözüküyor özellikle bu mtb alanıysa:in:

genişliği en az 2.00 olması lazımki lastik kadronun yanında ezilmesin.bana en az 2.00 genişliğinde tubless veya normal lastik öneriniz ne olabilir.önerilen lastiklerde kalite ve gramaj aynı ayarda olması gerekiyor.sizlerden yardım bekliyorum inşallah hayırlısı olur saygılar...

http://ressim.net/a/upload/f15dd878.jpg
http://ressim.net/a/upload/eb26bfeb.jpg
http://ressim.net/a/upload/00d6f34b.jpg

arkadaşlar benim kadroya hangi modeli almam gerekiyor ingilizcesi sağlam olan arkadaşımız yardımcı olursa sevinirim.adresdedki spec 1 -spec 2 -spec 3 diye kodlandırmış ve acıklamalarını yazmış.ölçmem gereken bi yer varsa hemen ölçebilirim.
(link)

wallaaa muhteşem bi şaheser:)!!!kazasız belasz günler dileğyle kullanın! bişe sormak istıorum ayrıca resimlerdeki görünen sram , truvativ vs cıkartmalırı dikkatimi çekti bu cıkartmaları nerede bulablrm neredn alablrm we fyatı hakknda bi bilgi vereblrmsnz?? teşekr ederm ...

S1 – eğer kadro üzerinde 2 adet sabitleme vida yuvası varsa ve bu yuvalar arası mesafe 42.7mm ise spec 1

S2 – aralık 22.1mm ise ve (konularda çok detay bilmediğim için burada kelimeleri anlasamda çok net ifade edemiyebilirm) ve bu 2 sabitleme yuvası 5mm ofsette duruyorsa. Özellikle öndeki yuva arttırıcı gövdesine göre önde, ama arttırıcı tam retrakte olduğu zaman arttırıcı gövdesi ile aynı hizada olan versiyon, spec 2

S3 – 2 sabitleme vidası arası yine 22.1 mm ancak bir offset yok. Arttırcının iç yüzeyi sabitleme yuvasından yaklaşık 16.7mm dışarıda durduğu durum. (arttırıcı tam retrakte olduğu zaman)

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:)

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
oyy oyyy oyyy oyyyy oyyyyy harika bişey bu ... renklerine baktıkça sanki bir hortuma kapılmış gibi oluyorsunuz...:Skull-175 :Skull-175 umarım harika bir renk uyumu sağlarsınız...bolll pedallarrr...

• Beğen
@ali can çalış

yani sonucta kadroda 2 yuva olması gerekiyorsa ozaman benim istediğim model değil bunlar.bendekinde sadece 1 yuva var,tek yuva diye birşey belirtmiyor demi?

@sonEr´´

tek amacım renk uyumu zaten,renklerden dolayı biraz zor olsada başardım hissine kapılıyorum en geç cuma günü sizlerle paylaşıcam.yorumun için teşekkürler...

@kustomizer

diş oranına göre almak zorundayım zaten,birde bağlantı ayarına göre bakmak gerekiyor.

Senin için en güzeli bence,üstten kelepçeli 38.2 çaplı olanı ;) XTR gibi göbekten bağlantı olsa harika olur aslında ama yok :)

• Beğen
artık,doydum sanırım.daha binmeden,toplamadan sıkılmaya başladım.her seferinde sorun çıkması bisikletten uzaklaştırdı.1 ay oldu hala sorunlar devam ediyor ve toplanacağı zaman geride:boese157: topladıktan hemen sonra satışa cıkarabilirim.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim sarı
@Recep TOPAL

Recep abi bu bisikletini inan ki dört gözle bekliyorum bekliyoruz bende sram xx in detaylarını bilmediğim için araştırmalar içindeyim sorunlara aldırma bence sonunda beklediğine değeyecek bir bisiklet çıkacak ortaya .unutma abi bu bisikleti parası olupta bulup alamayanlarda var biz çok şanslıyız ;) scott scale rc den vazgeçme abi o bir ekol o bir şampiyon silahı :in:

• Beğen
Geri