Scudo Sports

SCOTT scale RC XX 2010 Eskişehir gururla sunar

Scudo
Teknik bilgiler kısmını okurken x lerin arasında kayboldum resmen :) Güle güle kullanın :)

• Beğen
Tepkiler: İbrahim sarı
es es asfaltlarını ağlatmanız dileğiyle bol pedallar:)

@Recep TOPAL

Yeni resimleri en kısa zamanda payaşacağım Recep abi :D jant setimi değiştirdim bu arada ...
RC PİS olmalıki gideceği yol şartlarına alışsın orman dağ taş çamura hasret kalmamalı :D
Alex rims xrc 100 d mat siyah kasnaklar
Dt revo 1.8 teller
Dt 240 s göbekler CL
XTR diskler

(link)
bu seti her zaman sevmişimdir :D

kardeş rc kadro gerçekten etkileyici , kesinlikle jant setin daha hafif ve pahalı olmalı (tune king-kong göbekler -no tubes ztr podium mmx çember-sapim cx ray jant teli-toplam ağırlık 1.218gr) ve daha hafif iç ve dış lastikler maxxlite 285 gibi .senin bisikletin iyi bir rejime girmesi lazım.en iyi ve etkileyici bisiklet hafif olanıdır.

@alpay gökalp

anlattıkların SCALE SL e tekabul ediyor kardeşim :) benim istediğim donanım sadece o bisiklette var ama 11000 € varsa alırsın ;) ben daha ucuza mal ettim inan bu fiyatın 3 te 1 ine hemde :rolleyes:

Hayirli olsun Ibrahim, gule gule kullan. Biliyorum DT Swiss ile geliyor RC'ler ama ben derimki Easton EC90 XC 26 set. Toplam agirlik 1285gr, surucu agirlik limiti yok ve oldukcada guzel.

:in:

özgür beyin bahsettiği easton çemberi carbon ve ballistik özelliklikleri vardır(cannondalenin kadroları gibi darbelere çok mukavemetlidir)ayrıca ağırlığını tartıda görmeli.bencede oldukça özel bir jant.scott sl benim şu anda small kadro almanyada siparişim var ocak sonlarında elimde olur bütün parçalar tamam.kadroyla beraber 5.000 euro maliyetle 7,500 -8.000gr hedefledim çok büyük ihtimal o ağırlık yakalandım.ben jant setini sana önerdim bende tartıda 1.218 gr çıktı.tabiki karar senin dt setler çok muhteşemdir ama biraz ağırdır.

Geri