Scudo Sports

scott scale rc kadro aranıyor

kardeş tamam buldum nerde gördügümü ilk tanıştıgımızda mana meil at demiştim sonra facebooktaki linkinden gördüm

Scudo
@Mevlüt Canbay

mevlüt bey, scott rc kadro şuan sayılı olduğu için satıcısıda az olacaktır.demek istediğim şuan için sadece ibrahim'de satılık var,başka kimsede yok.ancak ibrahim le anlaşma yapmalısınız veya yurtdışından sıfır getirtmeniz gerekiyor.:in:

recep kardeş bekliyorum çıkarmı diye bir yandanda kendi bisikletimi satlıga koydum evo carbon formda gördüysen satarsam kople 2011 scott scale rc almayı düşünüyorum dışarıdan bir abi getirecek eyer getire bilirse yoksa ibrahimle bir pazarlık yaparız
forma koydugum evo carbon bisikletimin fıyatı ne eder acaba sen bana göre bu işte uzmansın üzerindeki tüm parcalar sıfır gibi xx maşa xt ful set mavic cember dt teller ritçhey carbon set gidon bogazı beyaz cabon olmayanı sele italli slr xc gel flow

Bende devreye gireyim. İbo hala kurmadı kadroyu.Aldığı gibi aynen duruyor face deki resim kurulmuş resım değildi.En azından ibonun kadro değildi.Bir yatağının üstünde resim çekiyor bir dolabın yanında olmadı halının üstüne alıyor her haliyle habire bakıyoruz :)

ferhat kardeş face deki resmin arka manzarası tahta ahşap olan ibrahim sarı kardeşin formdaki link,kinden aynı neyse bisikletimi bir satayımda ondan sonra allah kerim sizlerinde aracı olmanız beni sevindirdi recep topalda sag olsun

İbrahim toplamadı onu iyi biliyorum toplasaydı scale 20nin uçması lazımdı ama hale yerinde duruyor sapasağlam :) kadro evin baş köşesinde duruyodur eminim :)

@Mevlüt Canbay

Mevlüt abi haberini bekliyorum :D elini çabuk tut yoksa şubat ayında jant setiyle amortisörümü alma planı yapıyorum haberin olsun yoksada canın sağolsun :D Ne Rc miş be :rolleyes:

Ne RC miş bee, İbrahim arkadaşımızdan başka satan yok herhalde ? hayırlısı diyelim o zaman...

kardeş formda ilanım var bisikletim satılırsa senden bir pazarlık yaparız ozamana kadar durursa

@Mevlüt Canbay

Durur abi durur merak etme hayırlı satışlar :) ama ben pazarlıkta sevmiim :rolleyes:

pazarlık yapmayan o zaman ölsün bu zaza dayının lafı bir filmde alıntı

Geri