İbrahim Aslanhan
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 792
- Bisiklet
- Scott
2011 yılında, Ankara Erdoğanlar Bisikletten Merida Matts 200-D 16 inç kadro bisiklet almıştım. 1.5 yıl kadar kullanıp kadro boyu büyük geldiği için bisikletin sadece kadrosunu 2013 yılında satmıştım. Geri kalan kompanentler evde yattılar. 2014 ylında 2. el olarak Scott Scale 80 kadroyu aldım. Merida bisikletten kalan kompanentlerden jantları(Alex Rims 26''), vites sistemini(Sram X5) ve fren sistemini(Tektro Draco - Hidrolik Disk fren) üzerine topladım. Ayrıca Gidon, Gidon Boğazı ve Furç Yatağı(Ritchey Marka), Sele borusu(SL-K marka UC Karbon), sele(Fi'zi:k Gobl marka) ve Amartisör Manitou R-Seven Havalı bunları sıfır olarak satın aldım ve topladım. Bisikletin tekerleri Michelin Wild Grip'r(Tubeless ready)dır.
Kadroyu ben de 2. el olarak satın almıştım. Ben iyi kullandım. 2011 model kadrodur. Kullanıma bağlı olarak çizik ve az da olsa sırıtmayacak biçimde deforme vardır. Fotoğrafları çektim doğal haliyle. Hiç temizlemeden. Sakatlığımdan dolayı satıyorum bisikletimi. Ekim ayından beri evde yatıyor.
Kadroyu ben de 2. el olarak satın almıştım. Ben iyi kullandım. 2011 model kadrodur. Kullanıma bağlı olarak çizik ve az da olsa sırıtmayacak biçimde deforme vardır. Fotoğrafları çektim doğal haliyle. Hiç temizlemeden. Sakatlığımdan dolayı satıyorum bisikletimi. Ekim ayından beri evde yatıyor.
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: