Scudo Sports

Scott Scale 670

onur yazar

Üye
Tepki
0
Bisiklet
Scott
Yeni yol arkadaşım.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
Bu bisikletin ölçüleri nedir? Size tam uyuyor mu? Sele bu kadar yukarda ise acaba siz küçük müdür? Merak ettim sadece.. :))

aslında kadro biraz büyük :) xl beden kadro selenin o kadar yukarda olmasının sebebi o anlık bir denemeydi. bacak boyu 82 cm o yükseklikte sürüşte sıkıntı yok fakat inip binerken olmuyor :) normalde yarısı kadar kullanıyorum. kadro boyu L kalmadığından XL almak zorunda kaldım ama ayakta durabiliyorum sele normalkende sıkıntı yok boy 180 :)

@serdargecu

Hayırlı uğurlu olsun :) Kazasız belasız sürüşler dilerim. Bisikleti nereden ve kadara satın aldınız acaba?

Çok güzel model... Hayırlı olsun...

Görüntüsü çok hoşuma gitti. Kolay kolay beğenen biri sayılmam bu modeli çok beğendim. Bisikletini gözünün önünden ayırma, güle güle kullan.

Canavar gibi, güle güle kullanın.

Hayırlı olsun MTB almayı düşünürken benim de listemde olan bir modeldi renklerini çok beğeniyorum. :)

Para olsaydı ben de bir Scott Scale SL alacaktım, sram XX donanımlı, amortisör dahil karbon ve 7.5 kg ağırlık. Fiyatı Foil 10 dan daha pahalıydı tabi. Yol bisikletleri niye pahalı diyen arkadaşın kulakları çınlasın, karbon mtb ler hele hele downhiller yollardan çok daha pahalı.

Bisikletinizi iyi günlerde kullanın.

Hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.. Çok güzel ve sağlam bir bisiklet..

Hayırlı olsun. Allah kazasız, belasız kullanmanızı nasip etsin.:in::in:

Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanmanızı dilerim.

Elimde scale SL kadrosetli bisiklet var ve inanılmaz ivmeleniyor aldığıma hiç ama hiç pişman değilim tavsiye ederim 2016 da scale kadroset yenileniyor tabikide yeniden scale SL veya RC kadro :cool:

Hocam hayirli olsun bizedelazim boyle bir makine

MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri