Scudo Sports

Scott Scale 660 2013 - Sonunda kavuştum :-)

harika bisiklet güle güle kullanın...

Scudo
@Hasan FIRFIR

Ne demek :) diyerek üzerimde alındım ama ŞAVAŞ derken ? :D

@ßarış Yavaş

Ya kusura bakmayın :) şimdi dikkat ettim,soyadınızı yanlış yazmışım,tekrardab kusura bakmayın :D

@Buğra Kaan
Teşekkür ederim Buğra Kaan,sağol :)

Weight11,9kg / 26,21lbsFrameSCOTT Scale 26 Alloy 6061Custom butted superlight tubingforged race disc dropouts 160PMbridgeless seatstaysInteg. Headset / Replaceable hangerForkRock Shox XC32 TK Solo AirAlloy Steerer / Coil Springremote Lockout / reb. Adj. / 100 mmRemote SystemnilHeadsetRitchey OE 1 1/8"semi integrated 44/50mmDerailleur (Rear)Shimano XT RD-M781 SGSShadow Type / 30 SpeedDerailleur (Front)Shimano Deore FC-M590-10 / 34.9mmShiftersShimano DeoreSL-M591-10Rapidfire plus / 2 way releasew/gear indicatorBrake LeversShimano BL-M445 DiscBrakesShimano BR-M446 Disc180/F and 160/R mm RotorCranksetShimano FC-M5522-piece Design42Ax32Ax24TBB-SetShimano Cartridge / 68mm shellHandlebarSyncros FL2.5 15Rise6061 D.B. 15mm rise / 9° / 700mmH'stemSyncros FL2.02014 Alloy / oversize 31.8mm1-1/8" / 6° anglePedalsWellgo M-21SeatpostSyncros FL2.5 / 31.6mmSeatSyncros XR2.5Hub (Front)Formula CL51Hub (Rear)Shimano FH-RM66 Disc CLChainKMC X10CassetteShimano CS-HG62-1011-36 TSpokesStainless Black 15G / 1.8mmRimsSyncros XC-44 Disc32H / EyeletsTiresSchwalbe Rocket Ron26 x 2.1 / 50EPI

http://dfp2hfrf3mn0u.cloudfront.net/227/227702_41073_tif_raw_2.jpg

scot scale 660 ...

42Ax32Ax24T

ayna kol 42 diş en büyük şimdi bu bisiklete 44 dişte takılır slx ama 300 lira zamanla kompenantlar değiştirilebilinir pahalı olanlar ile ,,bisiklet 11.9 kilo...
.....

@Kudret Kurtcebe

Kudret abicim sizde iyi mi bisiklet ? Yorumunuz önemli benim için.

@Hasan FIRFIR

benim karbon scale 30 ,2008 model idi ,fox yüzlük var idi orjinal ağırlığı 10 kilo 700 gram idi ,660 ile aradaki fark 1 kilo 300 gram ,zamanla daha hafif kompenantlar bu bisiklete takılırsa kesin düşer 10 kiloya ,her şey paraya bakıyor tabi ,
yalnız yuro uçtu 2.7 ,,,,bisiklet tabiki güzel evladıyelik ,temiz bakılması lazım ,ve tabi arazide hakkı verilmesi lazım ,,

Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle hayırlı olsun.

@Kudret Kurtcebe
Kudret abicim iyi günler dilerim. Scoot Aspect 610 ve Scale 660 arasında kararsız kaldım. Aralarında ki tek fark ise kadro kalitesi diğer aksamlar tamamen aynı. Ortalama aralarında 500 tl gibi bir fark söz konusu sizce değer mi? Konu hakkında ki tecrübeniz ve yorumunuz benim için önemli. Saygılarımla.

http://img850.imageshack.us/img850/503/mr4r.jpg

Güncel , değerli yorumlarınızı beklemekteyim...

Hayırlı olsun kaskı eksik etmemenız çok iyi olmus

Ön maşa performansı nasıldı arazide kullandıysanız?
Ayrıca kadro boyu nedir bende düşünüyorum fakat 660 in 22 kadrosu var mı bilemiyorum ağırlık çok farkediyor cunku

İyi kazasız trafik canavarsız sürüşler dilerim

Teşekkür ederim :)
Ön maşa performansı süper bence.Hiç bir sıkıntı yok.Gayet güzel bir şekilde karşılaştığım darbeleri emiyor.Ağırlık konusundada çok iyi.Benim kadro Medium boyutunda.

@Serkan Emir

Scale 660 2013 kullanan biri olarak hiç düşünmeyin derim ALIN SCOTT SCALE 660 I :). Aspect bi kere profesyonelliğe hitap eden bir bisiklet değil.Aspect daha çok yeni başlayanlara hitap ediyor.Scale olanlar ise tamamen profesyonel bisiklet türleri diyebilirim.Öncelikle aspect i bu karşılaştırmanın dışına itiyorum.

Giant ta güzel bir marka.Giant la scott arasında 500 euro gibi bir fark var buda 1300 tl felan yapar, ki arasında inan ki bindiğinde pek fark hissetmezsin.Scale 660 aldım çokda memnunun.4-5 tane sağlan kaza yaptım ama ufacık bir yerinde ezik bile yok.ama şimdi uslandım tabi.Yoldayken daha sağlam gidiyorum artık :).

Benim nacizane tavsiyem,al scott'ı :) giantla arasından ki para farkıylada aksesuarlarını felan alırsın.
Scott Scale 660 2013 ile herhangi bir sormak istediğin bişey olursa seve seve yardımcı olurum.
Kal sağlıcakla.

@Hasan FIRFIR
Değerli yorumunuz ve ilginiz icin teşekkürler. Giant xtc2 ile arasında fiyat farkı yok bilginiz olsun :) scale 660 ve xtc2 arasında yani... Ikisini karşılaştırma yaptığımızda ise scootun daha iyi olduğunu söylüyor servis arkadaslar.
Aspect ile sadece kadro farkı var ama en önemli faktörde kadro olduğu icin sanırım scale sipariş vereceğim. Giant xtc2 donanım olarak aynı olsa da jant konusunda scale nin daha iyi olduğunu öğrendim kadro konusunda da scoot önerdiler nedendir bilmiyorum ama sonuc olarak her ikiside mükemmel bisikletler... Renk olarak ta scale beni oldukça cezbetti...

2013 model Scott Scale 660 siparişi vermiş bulunmaktayım... En geç hafta başında bayide olur sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Berke
Yaza ben de 670, sizinkinin bir düşük modelini alacağım. :) Hayırlı olsun. Scale gerçekten profesyonel bir seri ;)

Alacağım Scale 670 :)

http://insight-digital.co.uk/public/photo.JPG

@Berke1903

Şimdiden hayırlı olsun , bende yaza alacaktım bisikletsiz kalınca sipariş verdim geçtim. Daha önce kullandığım Sedona 731'di kadroda ki sorundan ve mekanik birkaç sorundan Sedona (Aslı Bisiklet) iade almak zorunda kaldı. Sedona 771 almayı düşünüyordum vs bayiinin teklif ve önerisi doğrultusunda çok daha profesyonel Scoot Scala 660'da karar kıldık umarım hayırlısı olur. 12 taksit uygulanacak peşin fiyatına gelecek sene bu zamanlar taksitler biter inşallah : )

• Beğen
Tepkiler: Berke
Geri