Scudo Sports

scott scale 60

Scudo
kory ciğim teşekkürler ilgilendiğin için ben de yeni scale 60 var aynakol baya bir fark yapıyor imkanın varsa lx öneririm güzel bisiklet güle güle kullan

• Beğen
Tepkiler: kory
@sgtalper

ben de sana teşekkür etmek istiyorum gerçekten kafama soktunuz bir ayna kol almayı bu da cepten en az 200 cıkacaj demektir.

@sgtalper

ben de sana teşekkür etmek istiyorum gerçekten kafama soktunuz bir ayna kol almayı bu da cepten en az 200 çıkacak demektir.

o zaman bensana şimdiden hayırlı olsun diyeyim bari

@nuriaktürk

en azından rengini beyaz , gri, kırmızı olanından al

bence çok güzel bir bisiklet tek kelimeyle muhteşem

Arkadaşlar,

Yakın bir zamanda kızkardeşime doğumgününde bisiklet hediye ederek onu da bu spora sokmayı amaçlıyorum. Mtb âşığı bir kızkardeş sahibi olarak, ona Scott Scale 70 almaya karar verdim. Ancak bu konu altında Scale 60' ın çok övüldüğünü gördüm. Peki nedir 70 ile 60 arasındaki farklar? 70 aldığımız takdirde kaybedeceğimiz şeyler nelerdir?

Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

ben de scale 50 kullanıyorum.erdoğanlar bisikletten kredi kartına taksitle aldım. 50 ve 40 aynı kadroya sahip. aynı şekilde 60 ve 70 de aynı kadro kullanılıyor. kompenentlerde bazı değişiklikler var bunları da zaten mehmet hocam yazmış. bence ankaradaysanız erdoğanlarda incelemeniz. scale 70 dersiniz ama gidip görünce belki 60 ın rengini beğenirsiniz.
yalnız böyle bir hediye çok harika. şimdiden hayırlı olsun

kadrosu çok hafif değil ama dediğin gibi güzel boyası var. ilerde satarım belki ama çok çiziği var ve scale yazısındaki ''s'' nin altında bir ezik var. :( ama ben mutluyum :D

Arkadaşlar scott 60 ile 50 arasında yaklaşık 315 euroluk(567 tl)bir fark var.İki bisikletide kullanan arkadaşlar için hakikaten bu fark değermi?
Bu camiada çok kişinin scott tercih nedeni olduğunu görüyorum.Acaba 1000 1200 euro bütçeye sahip olsaydınız siz hangisini tercih ederdiniz?(corratec,trek,giant,gt?)

kadro bakımından madem 40-50-60-70 arasında fark yok
ben olsam 70 i alır parçaları eskittikçe yenilerim..

ama ben uğraşamam parça değiştirme ile diye düşünenler varsa üst model almak daha mantıklı...

sonucunda kadro aynı ise bütce de kısıtlı ise 70 bence en uygun seçim..

Geri