Scudo Sports

Scott Scale 50

Scudo
Arkadaşlar geçen gün Ankara Erdoğanlar Bisiklette scale 10 satıldı sekizbin küsür YTL ye nakit parayla aldılar ben o sıra bisikletimde gördüğünüz ayna kolu kredi kartına 6 taksitle alıyordum. bu arada Erdoğanlarda indirim var xt ayna kol 129 € satılıyor.
scale 10 alan arkadaş umarım bu foruma yolun düşer, kazasız bol keyifli sürüşler dilemek isterim.

Nedense Scott lar bana her zaman daha farklı gelmiştir,onun için bisikletinin orjinal halide aynakolunun xt ile değişmesinide çok beğendim.Bu arada aynakolunun XT olması gerçektende çok fark ettimi yoksa orjinalide yetermiydi?Bu arada bende 2008 Scott ların fiyatlarını ve (özellikle scale 50) donanımlarını merak ediyorum.Umarım bende sene sonunda bir scott scale 50 alabilirim.Çünkü bunların kadroları fiyat performans ve dayanıklılık açısından en iyilerden biri.

• Beğen
Tepkiler: kory
allah nazardan saklasın süper görünüo :D güle güle kullan

• Beğen
@melih3576

Scale 50 de Deore vardı sadece arka vites attırıcı XT di. Deore den XT ayna kola geçiş tabiki fark ediyor ama o kadar da çok değil. ön attırıcı yı da XT taktım şimdi vites geçişleri çok daha rahat oluyor.

Kelime edemiyorum bu kadroyu görünce ...Hayallerimin bisikletini toplamışsınız scott scale 50 kadro üzerine xt sistem mükemmel olmuş inş bi kardeşini de ileride ben yaparım :) neyse hayırlı olsun kazasız belasız ve en keyiflisinden sürüşler dilerim

• Beğen
Geri