Scudo Sports

Scott Scale 30

@biketiger

güngör benim kara şimşek içinde resim isterim getireyim bende:)

Scudo
@saltuk

dur abi benim ki bitsin hep bareber çekiliriz, 2 spark, 1 limited, 1 lefty, 1 anthem :D kadroya bak beee

• Beğen
Tepkiler: Gürkan Şentürk
olay budur...Bisikletçiye girip al kardeşim sana para bana bunu ver dememissiniz,her parcada ayrı bi uyum ayrı bi ic alıcılık var gercekten sanat eseri gibi duruyo ic gecirerek baktım inanın gule gule kullanın:D

• Beğen
Bisiklet çok güzel olmuş Gürkan abi hayırlı olsun.

• Beğen
Daha yeni görüyorum, ben eski scale'de kalmısım... Gürkanım ne olmuş bu boyle !! Aman kırkbir kere masallah.. Zevkle izledim fotoları... güzel günlerde binesin insallah... bu arada haftasonu Cekmekoy'de canlı canlı görme fırsatımız olur belki ?

• Beğen
şey dicem şey bisiklet süper abi ya (şaka bir yana hakikatten tam bir canavar olmuş iyi günlerde kullan Gürkan abi)

Kardeşim harika bir bisiklet yapmışsın seni kutlarım scott benimde favorilerimden dir allah kaza bela vermesin
ali baba

• Beğen
Allah allah, ne desem bilemedim ki şimdi ! :) Daha iyisi sizlerin olsun diyerekten alçakgönüllülüğünüzü de konuşturmuşsunuz da daha iyisi hani nasıl birşey çıkarılabilir akla fazla bir seçenek gelmiyor. Benim merak ettiğim konu , amortisörü ayrı olaraktan nerden edindiniz ve nasıl monte ettiniz bisiklete?

• Beğen
Geri