Scudo Sports

Scott Scale 30

Scudo
Gerçekten göze oldukça hitap eden bir bisiklet olmuş. Kazasız belasız sürüşler dilerim gerçekten hoş bir bisiklet.

Ama sormak istediğim birşey var size, acaba maşanın çalışma mesafesi biraz daha fazla olduğundan ve boyuda biraz daha uzun olduğunudan dolayı bisiklet biraz şaha kalkış gibi durmamış mı? Bulunduğu düzleme göre bakınca biraz öyle hissettim sanki. Yanılıyorsam bağışlayın ama, eğer yanılmadıysam kullanıma, pozisyonunuza ve ağırlık merkezine etki edecek bir durum mudur bu?

• Beğen
Tepkiler: Gürkan Şentürk
Herşey kusursuz olmuş...Renk uyumunda parça seçimine kadar.. Allah çizik , kaza , bela ve patlaktan korusun bolll pedallar.

• Beğen
@Hasan Çağri

abi ben test ettim çatırtı çuturtu yok :)

bisiklet çok güzel.sonradan yapılan değişimlerle daha da mükemmelleştirilmiş.eminim kısa zamanda döneme damgasını vurabilecek hatta scott kalsiklerini arsındaki seçkin yerini alacaktır.iyi günlerde kullanın.çok güzel.

• Beğen
Gürkan; farklı ve özel bir kombinasyon yapmışsın. Paylaşımın için teşekkurler...
Kazasız bol pedallı günler dilerim...

• Beğen
Çok güzel olmuş. Özenle toplamışsınız sanırım..:) Kazasız belasız gürültüsüz patırtısız sürüşler..:)

• Beğen
Bu bisiklet harika olmuş.10 Numara bisiklet.Hayırlı olsun.Kazasız sürüşler...

• Beğen
naptın yine kardeşim ya:) çok fena gaza getiriyorsun. bunu kullanmaya kıyabilecen mi? :) güle güle kullan. bu arada mavi hayranlığında da gözümden kaçmadı:)

• Beğen
@Recep TOPAL

ihsallah abi

@Serkan Yalnız

yerden kaynaklanıyor egim var biraz sıkıntı yok:in:

@Cüneyt Kılıç

saol kardeşim tabiki her türlü dağ tepe vurcam :D

Harika oldu bisikletin Gürkan lefty maşaları hiç sevmem aslında ama senin bisiklette cannondale bisikletlerden daha güzel durmuş.

• Beğen
Hayırlı olsun.En ufak bir vidasına kadar tüm parçalarıyla mükemmel,kusursuz bir bisiklet.Lefty de yakışmış.Görünüm de şahane.Bisiklet kısacası zirvede.Güle güle kullanın.

• Beğen
Gürkan , bunu çok ama çok samimi söylüyorum.Sana daha iyisi yakışır.

Selam Gurkan,

Lefty icin adaptor kullandinizmi? Lefty-ZTR cemberler kombinasyonu hos olmus, yeni seri mavi Merek Mega karbon parcalarda fena durmaz bu bisiklette cok ozel olur. ;)

• Beğen
Geri