Scudo Sports

scott-salcano?

£rk!n

Üye
Tepki
38
merhaba arkadaşlar.yıllardır bisiklet kullanmama rağmen bisiklet hakkında pek bir şey bilmem açıkcası.o yüzden yardımınıza sığındım.

bir arkadaşımla beraber hem şehir içinde kullanmak hem dağa bayıra çıkmak amacıyla birer bisiklet almaya heves ettik.daha önceki konulara da bakarak yeni başlayanlara önerdiğiniz iki bisiklette karar kıldık ama yine de son kararı işi bilenlere bırakalım dedik.bütçemiz 1000 lira civarında zaten seçimlerimiz de ona göreydi.sonuç olarak 2 bisikletten 1.si scott scale 60

(link)

2.si de salcano ng 303 sd

(link)

hangisi daha rahattır daha uzun süre kullanım ömrü vardır?hangisini tercih etmeliyiz? yardımcı olursanız seviniriz.şimdiden teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: ateze
Scudo
evet bencede scott çok süper bir bisiklet istediğin akımı verir yolda kalmazsın benim abim 4 sene scott kullandı hiç sorun yaşamadı sadece kadroda çizik vardı o kadar

şu tv de çıkan hagi mi alex mi anketine benzemiş soru..
tabiki de scott

ben de scott diyecektim ancak bilgili kişilerin yazmasını bekledim.. 2-3 gündür ilgileniyorum bu markalarla, cevap çok net: scott.

Mukayese edilemeyecek marka ve modeller. Arkadaslar yukarida dogru yaniti bulmuslar bile...

Cevabı benden çok daha tecrübeli arkadaşlar zaten vermişler fakat yanlış okumadıysam scott scale 60 diye yazmış ve bütçenizinde 1000 tl olduğunu belitmişsiniz bu bisikletin fiyatı şu an 1100 € civarı olması lazım. Eğer 1000 tl ye bulduğunuz bi yer varsa bizede bildirirmisiniz.

Bu yıl salcanonun bu markalarla kıyasıyla ilgili çok fazla konu açıyo arkadaşlar.
Bu bence çok sevindirici bi gelişme :)
Seneye, tabii ki salcano dermiyiz acaba?

@Efrahim ÖZCAN

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar ama efrahim'in de söylediği gibi fiyatı 1100€ imiş ben onu nedense tl sanmıştım :( biraz daha dikkatli olmak lazım demekki.teşekkürler yine de hepinize :)

sedona 711-D'yi düşünüyorum şimdi de sizce nasıl bir bisiklet?

(link)

@£rk!n

711-D ile Salcano kıyaslaması yapacaksan kesinlikle Salcano derim. Neden?
Kadro kalitesi konusunda farkları olmamasına rağmen salcanonun ekipmanı daha iyi...Yinede tercih senin ama ikisi arasında kesinlikle Salcano derim

@monstermania

salcano kullanan biri böyle söylüyorsa salcanoyu seçmek boynumun borcu :) teşekkür ederim yardımlarınız için. büyük ihtimalle salcanoyu alırım :) herkese teşekkürler.

scotta bütçe yetmiyo :D 1100 € imiş ben 1100 tl sanıyodum :D

salcanoyu almaya karar verdik yarın gidip bakıcam :)

bence 711 d yerine salcano ng303srd ye bak 830 ytl fiyatıda uygun

Geri