Scudo Sports

scott olsun taştan olsun

Scudo
bu canarvaları zaptetmek zor olsa gerek :) ikisinide sağlıkla kazasız kullanırsınız inşallah :D

• Beğen
Tepkiler: Semiral Öztürk
Eski bir scott kullanıcı olarak dediğinize aynen katılıyorum.Kazasız belasız bol pedallamalar...

• Beğen
yalnız Scott Speedster S30 2009 kadro , 2011 değil. farketmez zaten scott ömür boyu garantisi olan kaliteli bir marka :)

• Beğen
@OKAN7
Dogru soyluyorsunuz bisikleti 2010 da almistim. Dalginliktan 2011 yazmisim. Uyariniz icin tesekkur ederim.

abi artık benim bisiklete ben bisiklet demiyorum biraz daha forumda gezersem en iyi ihtimal bisikleti damdan atıcam size iyi pedallar :D

• Beğen
Bende bu mantıkla Cannondale ve Scott arasında kalmışken Scottu tercih ettim.Cannondale'in donanımları biraz daha iyiydi fakat donanımlar sonradan değiştirilebilir,scottun görünümü daha çok hoşuma gitmişti onu değiştirmek daha pahalı ve uğraştırıcı.
Kazasız pedallamalar, iyi günlerde kullanın.

• Beğen
bende de 2010 speedster s50 var çok memnunum zaten aynı kadroyu kullanıyoruz 7005 alu. ama sizin s30unuzun kadro rengine hayranım :) scott'ın 2009dan sonra bu renk uyumunda kadro çıkaramamış olmaları çok üzücü

• Beğen
Geri