orhun21
Üye
- Tepki
- 55
- İsim
- Orhun
- Bisiklet
- Peugeot
Bike&outdoor dan 22.08 2022 tarihinde alınma 10 aylık temiz çiziksiz Scott metrix 20. 20 vites, komple Tiagra set. M/54 kadro Fitbike yada fitness bike olarak tabir edilen model. Muadili ürünler Trek in fx3 ve Giant gibi belli markalarda mevcut. Renk ve tasarım olarak bu iki markadan daha öndedir. Sıfır fiyatı 1600 dolar civarındadır. Alüminyum kadro karbon maşa 10kg ağırlığında. Herşeyi ile yol bisikleti olan sadece gidonu düz. Düz gidon olması sebebi ile şehiriçi kullanını açısından çok pratik ve güvenli. Aynı zamanda yol bisikleti görevi de görür. Üzerinde continental ultrasport 3 700x28c lastik vardır. Schwalbe 700x35 allround orjinal lastikleride var. Bisikletin zarar görmemesi için orjinal kutusu ile birlikte demonte şekilde orjinal kutusunda otobüs ile gönderilebilir. Çiziklere ve deformelere karşı araçlara uygulanan komple şeffaf folyo ppf çekilmiştir.
Arkaşımın adına ben paylaştım arkadaşlar, iletişim tamamen onunla olacak, sadece daha fazla kişiye ulaşsın diye paylaşıyorum.
Fiyatı düşürmüş ben düzeltemedim 33.750,00 TL olarak güncellemiş
Arkaşımın adına ben paylaştım arkadaşlar, iletişim tamamen onunla olacak, sadece daha fazla kişiye ulaşsın diye paylaşıyorum.
Fiyatı düşürmüş ben düzeltemedim 33.750,00 TL olarak güncellemiş