Scudo Sports

Scott Kullanıcıları Kulübü

Konuyla alakası pek yok ama konu kirliliği olmasın diye buraya yazıyorum.

Sahibindende bakınırken bu scott'u gördüm birden içim bi değişik oldu :) (link) model nedir aynı bisikletten kullanan varmı?

Scudo
@evrenozbilen

merhabalar bende bu bisikletten almayı düşünüyorum(2014 scott s30)sanırsam.Genel olarak memnunmusunuz özellikle jantlar ve viteslerden

@ahmetkya

2014 s10 benimki. Gerçi kadro aynı. Daha önce yol bisikletim olmadığından/kullanmadığımdan; karşılaştırma maalesef yapamıyorum. Genel olarak memnunum. üstünde gelen seri dışı aynakolu(Shimano FC-R565 - 50x34), daha güzel dişli oranına sahip olmasından dolayı(küçük dişliyi efektif kullanmama sorunu) Ultegra 6700 53-39 la değiştirdim. Genel olarak memnunum ve iyi ki almışım diyorum. :harika:

@evrenozbilen

Teşekkürler heralde sadece vites seti (aynakol vs.)farklı jant falan aynı sanırsam

@ahmetkya

S30 da Tiagra set var; S10 da Ultegra-Tiagra-Seri Dışı aynakol karışık.
Jant Çemberi S30 da Syncros; S10 da Shimano RS11 (düzeltildi)
Jant göbekleri ise, S30 da Formula; S10 da Shimano (düzeltildi)

@ahmetkya

Kadro olarak renk dışında s10 ve s20 de kablolar kadro içinden geçiyor. Ayrıca jant seti s10 da shimano rs11 kullanılmış.

(link)

Tam tersi olmasın ;)

Jant Çemberi S10 da Syncros; S30 da Shimano RS11
Jant göbekleri ise, S10 da Formula; S30 da Shimano

demişsin s30 da syncros jant seti var ondan soyledim

• Beğen
Tepkiler: evrenozbilen
Scott speedster serisinde kadrolar görünüm olarak aynı olsalar da kalite olarak aynı değiller, aralarındaki fiyat farkı sadece jant seti ve grupsetten kaynaklanmıyor. Scott ın bu serisinde tercih yapmayı düşünen arkadaşların bunu da göz önünde bulundurması iyi olur. Bende Speedster 20 kullanıyorum, ayrıca kabloların kadro içinden gitmesi de çok hoş Speedster serisini herkese rahatlıkla tavsiye edebilirim.

http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/01/174411c9be8652ee6dd0928aa609ecf8.jpg

http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/01/9181496c1ecab79f7013660addafdab2.jpg

Geri