Scudo Sports

Scott Genius 50... Hafif ama etkili...

hayırlı olsun çağrı abi, en güzel günlerde kullanmak nasip olsun.
2011 de 899 toplarsın valla senden beklenir söyle disk frenli 7,5 kilo:d

Scudo
çok güzel çok iyi çok kaliteli ve çokta sağlamdır eminim

Güle güle kullanın...Scott Genius LTD modelini EVO dergisinde görmüştüm.Orada amotisörün ters çalıştığını okumuştum.Harika bir seri Genius...

çılgınca olmalı :) bununla kat edebileceğin parkurları hayal etmek bile müthiş keyifli :D
kazasız sürüşler dilerim. mükemmel bir bisiklet...

Hayırlı olsun.

Buradanda yazayım bari:) Hayırlı olsun adamım... Bakalım belki haftayada ben yeni fr makinamı paylaşırım, bol bol ada sürüşü fotoğraf çekimi yaparız:)

• Beğen
Tepkiler: EmirhanKarasu
abi uçabiliyor mu bu makıne?? :) bayıldımm cok guzel kazasız sürüşler..

Hayırlı olsun çok güzel görünüyor...Hiç bir karbon malzeme yok demişsiniz ama,Ultimate fren kolları ve Noir aynakol karbon mu,resimde mi öyle görünüyor :)

@Doruk ÖZTÜRK

899 Zaten o ağırlıkta geliyor valla Doruk :) Ama hedefimi söyliyim 29er istiyorum bir tane kendime... Şöle 8 kilo civarı :D

@kustomizer

Kadronun kendisinde, gidon, sele borusu, sele de falan görmeyince karbon yok gibi geliyo bana :D İşin şakası onlar biraz mecburiyetten oldu, kaynağında olup başka marka kullanmaya gönlüm elvermedi :D

@Özgün ÇETİN

Ayna dişli 34 tek dişli. Ama daha hafif 34 Al tek dişli ile değişcek bu çelik...

Resimlerde Profosyonel bir kalitede çekilmiş kazasız belasız sürüşler.

Hayırlı olsun Çağrı çok sağlam bir bisiklet olmuş.Araziyi yer bu bisiklet.Güle güle kullan.

Hayırlı olsun çok güzel bir bisiklet.

Hayirli olsun:)

Arka suspansiyona sicrayacak camur icin bir onlem var mi? Hos ters calistigi icin amortisor saftinin cogu iceride kalacak, ama su tip seyler gordum internette:

http://i828.photobucket.com/albums/zz206/bigmart82/02-11-09006.jpg

bu seriye birkez daha aşık oldum şeytan ayrıntılarda gizli ^^ kazasız belasız bol pedallamalar ^^

Geri