Scudo Sports

SCOTT CR1 ELİTE 6.8KG ve yeni proje yeni bir heves

Scudo
İkinci proje ilk bindigim karbon yol bisikletiydi fakat siyahı bulundugum yerde bir turiste ayitti orbea ordan kalma bi heves oyuzden bir solukta bitirmek cok kolay olur tek tek parca beklemenin verdigi heves cok ayrı bi zevk.

Siyah ve Beyaz... çok güzel.
ikinci kadronun hatları çok estetik.. bekliyoruz :)
( renklerine kurban olduğum:) )

@Aytaç Kalyoncu

Orbea Orca cok hosuma gidiyor, ozellikle on catalin egim (rake) acisinin dusuklugu ve kisa alin borusu gercekten saldirgan gorunum veriyor. :in:

Beyaz FFWD F6R set tam senin Orca icin yaratilmis ;)

• Beğen
Tepkiler: Aytaç Kalyoncu
Evet çok güzel bir seri ama ben daha önce janset ini almıştım ama stickeaylr olarak onlari uygulaya bilirim jantlar 50mm karbon tubless yine

çok güzel olmuş elinize sağlık
gözümü alamadığımdan dönüp dönüp bakıyorum,

tabi aklımada kaça malolduğu konusunda sorular da geliyo. bilgi vermeniz mümkün mü

• Beğen
Güle güle kullanın.
Bu bölümde ki mesajlarda Donanım listesi ayrıntılı olarak yazılırsa her kese faydası olur. internette öyle uç bisikletlerin profesyonel fotoğrafları var ki bizim burada yapabileceğimiz fotoğrafın ötesinde paylaşım olmalı bence.
Bu arada bisikletiniz gerçekten şık olmuş.

Tabii ki bir an önce donanımın tam listesini ve verebildiğimce ağırlıklarını yazmaya çalışırım,

• Beğen
Tepkiler: caner ünsal
@Aytaç Kalyoncu

6800g, fotolardaki elite'in agirligi degil o zaman... Fotolardan sonra modifiye mi edildi?

• Beğen
Hayır modifiye edilmedi bir tek ustunde gelen sele borusundan 100 gr oynadı gerisi aynı yol bilgisayarıyla 6900 küsür bilgisayarsız 6800 civarı geldi kendim tarttım , tek tek agırlık ekliyemiyorum ama tartıyla fotografını çekip tekrar bi foto verebilirim.

Hakikaten ortaya muhteşem bir şey çıkartmışsınız
keyifli ve sorunsuz sürüşler dilerim
ayrıca yeni kadronuz çok estetik duruyor kuğu gibi maaşallah
bittiğinde resimleri bizden esirgemeyin =)

• Beğen
Geri