Scudo Sports

scott aspect 50

Tepki
11
arkadaslar selam...
uzun arastırmalar sonucunda dün bisikletimi almıs bulunmaktayım :)

(link)

Scudo
L beden gibi duruyor. Tam bir cross country machine ... güzel mutlu günlerde kullanmanızı dilerim.. Scott sa eğer gerisi yalan... Rengi yeter .. Siyah-Beyaz :) çok güzel bisiklet. Aynısının S ini nişanlıma aldık.

saygılar

• Beğen
Tepkiler: Aki Bülbüloğlu
Aspect serisinin en beğendiğim modeli iyi günlerde kullanın, Tolga abi xl kadro:eek: ;)

• Beğen
Hayırlı olsun.Rengi gibi kendiside güzel bisikletin.İyi günlerde pedallamanız dileğiyle.

• Beğen
hayırlı olsun dikkat çekici bir bisiklet özellikle kadro çok hoş güle güle kullanın darısı benim gibilere...

• Beğen
saolasın :) daha yeniyiz yavas yavas üstüne bişiler eklerim.herhangi bi tavsiyeniz olur mu ? ilk ne olmalı yani

Hayırlı olsun bhendede aspect 60 var yol lastikleri şart ya ozon 2.0lar katlanabilir oldugundAn baya yolda zorluor.

• Beğen
xl beden çok büyük gelmiyormu bende scale 50 large beden var acaba medium mu alsaydım diye düşünmüşümdür boyum 1.82cm.
galiba boyunuz uzun:)

aspect 50 nin bir önceki modelinin kullanıcısı olarak çok doğru bir seçim yaptığınızı düşünüyorum, hayırlı olsun, kazasız, keyifli sürüşler dilerim...

• Beğen
Bende de L kadro var boyum 1.80 ben de M alsam mı diye düşünmüşümdür.
XL için 1.90 falan olmanız gerekiyor herhalde :)
Hayırlı olsun, pedalları hariç güzel bir bisiklet...

@müjdat dede

:) boy biraz uzun yaa 1,89 fln ama ii xl tam gibi gelio öle büyük filan deil :)

@seerblood

boy tahmini dogru tesekkür ederim :) pedalları da değiştirdim zaten yeni fotolarını koyarım yakında foruma :)

ben de aspect 60(50 biraz düşük bir ihtimalle de olsa)düşünüyorum. yalnız diğer parçalar açısından değerlendirildiğinde bu fiyata alınabilecek diğer markalardan geri kalır mı? kadrosu malum ne de olsa büyük marka

Geri