Scudo Sports

Scott Aspect 40 Dağ Bisikleti M 16 + Tüm Ekipman

bisikleti ne zaman nasıl gorebilirim diye mesaj attım ama hiiiçç ses seda gelmedi senden...

Scudo
:( Mesajınız bana ulaşmamış.Gözden kaçırdımmı acaba diyip az önce gelenleri tekrar kontrol ettim size ait bir mesaj görünmüyor.Tekrar atarsanız cevap vermemem için hiçbir sebep olamaz.Yoksa bu topicin ne anlamı kalırdı :)

sahibinden.com dan mesaj atmıstım,aynı ilan oldugunu dusunuyorum

Evet aynı ilandır.Oradaki kullanıcı adınızı bilirsem size net bir yanıt verebilirim.

@DoğanKaya

Merhaba Doğan Bey,
Ne kadar titiz olduğunuz ortada. O yüzden bisikletin ve ekipmanlarının sorunsuz olduğuna inanıyorum. Sahibinden.com'da ki ilanınızdan da size ulaşmaya çalıştım. Ben ciddiyim...Eğer PTT Kargo ile gönderirseniz para alışverişi de kolay olur. Haber bekliyorum. Telefonum 0532 698 18 97...çağrı atın ben ararım.

@Ercüment Özger

Merhaba Ercüment Bey size teşekkür ederim.

Titiz olduğumu söyleyemeyeceğim :) İş yoğunluğum dolayısıyla her zaman mesajlara hızlı cevap veremiyorum.Kusura bakmayınız lütfen.

Üzgünüm ama sizi reddetmek durumunda kalacağım. :( Sıfır ürün olsa sorun değil elbette ama temiz olduğunu düşünsemde kullanılmış bir ürün ve resim ile değilde içinize ısınabilmesi için alıp kullandıktan sonra karar verilmesini şiddetle öneriyorum.Kusura bakmayın lütfen.

Umarım daha iyi bir bisiklete sahip olursunuz.Keyifli sürüşler dilerim.

@DoğanKaya

Doğan Bey,
Anlayamadığım bir şey var. Eğer teklif ettiğim rakamı beğenmediyseniz açıkça söyleyebilirsiniz. Ben size bisiklet ve ekpmanları olduğu gibi kabul ettiğimi söylüyorum. Yoksa siz satmaktanmı vazgeçtiniz ?

@DoğanKaya
muzafferogullari kullanıcı adim

:( Mert Bey haklısınız size yanıt vermemişim.Bisikleti almak için bana epey mesaj geliyor sizinkini okuduğumu hatırlıyorum ama kafam biraz karışık olduğu için yanıt vermeyi unutmuşum.Kusura bakmayınız.Size yanıt gönderdim.

@Ercüment Özger

Tabiki neden açıkca istediğiniz fiyattan satamayacağımı dile getirmeyeyimki.Ben fiyatı sizinle görüşmedim bile ne burada nede sahibindende biliyorsunuz.Çünkü önceliğim bisikleti alacak olan kişinin bisikleti görüp kullanıp ondan sonra alıp almayacağına karar vermesidir.Yani siz kabul etsenizde ben bu şekilde satmak istemediğimi dile getirdim.Sizinle ne fiyatı tartıştım nede satmaktan vazgeçtim.Ha satmaktan büyük üzüntü duyuyorum bunu dile getirebilirim.Ama bisikleti satışa çıkartıpta sonra bu tarz oyunlar oynayacak ne yaştayım nede zamanım var.Umarım gayet açık anlatabiliyorumdur.

merhaba,
bisikletiniz halen satılık mı?
sahibinden.com'daki ilanınıza mesaj attım. kullanıcı adım buradaki ile aynı.
cevaplarsanız seviinirim

Geri