Scudo Sports

Scott Addict R2

tırıvırı.

Forum Bağımlısı
Tepki
596
bu bisikleti tavsiye edermsiniz arkadaşlar ? 2. el olarak almayı düşünüyorum ama danışmak istedim foruma,arkadaşlar tavsiye edermsiniz ?

Scudo
bu bisikleti tavsiye etmeyecek forum uyesinin uyeligini dusurmek icab eder.
bu bisikleti almanin ,kadro garantisi bakimindan, 2. el almakla 1. el almak arasinda farki olmayacaktir.
cunku kadro garantisi hususunda distributor savsaklamasi cok konu edildi forumda.
kadro iyi durumdaysa aliniz.

@okkesmutlu

tam tersine ,aslinda tavsiye etmis bulundugumu ozelde acikladim. Yanlis anlamaya mahal verdiysem kusurumuza bakilmaya...

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
Bende bu kadro hakkında kararsız kaldım valla güZele benziyor ama forumda biri 2. El aldığı scott garanti kapsamnıdan çıkmıştı korkutoyorum

Ben holandadan aldım sanırım uluslar arası garanti olayı vardır,gerçi pek bilgimde yok ama bişey diyemicem

bazı markalarda ilk sahibinden bisiklet çıktığı zaman ne kadar süresi olursa olsun garanti dışı kalıyor sitelerine girip garanti koşullarını okumak lazım

edit : yanlış konuya yazmışım :)

• Beğen
@Yağız Gökmen hocam sizi bulmuşken bir şey danisicaktim,bilgili bir insansiniz,hocam bisikleti aldığım ilk sahibi masayı sıfır kesmiş,aynı masadan tekrar tedarik nerden edebilirim acaba,benim ingilizcem olmadığı icin,muhtelif sitelerde yada scootun kendi sayfasında okuyup bişey anliyamiyirum,bu konuda bana yardımcı olurmusunuz acaba

@mutlu07

teşekkür ederim :)

ilk başta şöyle bir ürün var (link) bu ucuz yolu 2. ise tabiki yeni maşa almak lazım scott maşa alırsanız tahminimce pahalıya gelecektir yine en uygun yabancı sitelere yönelmek gibi merlin.com veya wiggle.com sitelerin arama kısımlarına fork yazarak bulabilirsiniz

85€ ya güzel bir maşa tabi daha detaylı araştırmak lazım (link)

• Beğen
@Yağız Gökmen bak bu kaçkardaki ürün iyimiş yurt dışında görüdm bundan hocam 10 Euro civarı idi,ama orijinal maşa bulmaya çalışıcam şimdilik gidon boynunu yüksek açılı taktım idare ediyorum o şekil

Geri