Scudo Sports

Scott Addict 10 Calındı

Scudo
Çok kötü :( Umarım bulunur.

Balkondan çalınmış olması da, hırsızların gözünün döndüğünün göstergesi artık!

• Beğen
Tepkiler: CenkGerdanli
Hocam çok gecmis olsun umarim en kisa zamanda bulunur

Geçmiş olsun çok üzüldüm.

vay şerefsizler. güpegündüz. pahalı da bisiklet geçmiş olsun.

@CenkGerdanli Güzel ve farklı bir bisiklet çok geçmeden bulunur diye düşünüyorum. Daha önce de forumda böyle durumları paylaşan arkadaşlar, güzel haberler vermişlerdi. İnşallah seninde öyle olur. Geçmiş olsun.

Cenk Bey çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız.

Ama söylemeden edemeyeceğim kusura bakmayın. Ben bu bisikleti bırakın çalınma ihtimalini, tozlanır diye balkona koymazdım. Lütfen siz de koymayın balkona bir daha, üzülüyoruz sonra.

Geçmiş olsun. Hırsızlar nokta atışı yapmış sanırım. Yani hedefi önceden belirlemişler, keşif plan vs. de yapmışlardır.

Bir yerlerde bisikletiniz bunların gözüne ilişti muhtemelen. Belki de sizi takip ettiler, oturduğunuz evi tespit ettiler.

Kimseyi yok yere suçlamak istemem ama bir "olağan şüpheliler" listesi hazırlamanız yararlı olabilir. Grup sürüşü yapıyor musunuz? Yapıyorsanız, grubunuza yakın zamanda yeni dahil olan biri oldu mu? Daha önce görmediğiniz, bisikletinize ilgi gösteren, fiyatını soran birileri oldu mu? Apartman görevlinize sizi, oturduğunuz daireyi soran olmuş mu? Bunlar aslında polisin araştırması gereken hususlar ama polisten bu aşamada çok fazla bir şey beklemeyin, kendi imkanlarınızla da sorup soruşturun bu hususları.

Geçmiş olsun, umarım kısa sürede bulunur. Çok da takmayın kafanıza. Maddiyat neticede, bir şekilde daha iyisi sizin olur.

Daha önce böyle bir tecrübe yaşamış arkadaşlar; bu gibi durumlarda polis aktif olarak ne yapıyor? Tutanak tutuyor, sonra...

• Beğen
benden bir gun once yan apartmanda da bir bisiklet calinmis. gene iki kisi ve buyuk bir ihtimalle ayni kisiler. bugun twitter dan bir arkadasin ciftehavuzlarda 2 bisikleti calinmis.
polise ifade verdikten sonra ne yapilacagini da sordum. parmak izinden takip edilecegini soylediler. arada depo turu yerlere baskinda 10-15 tane bisiklet bulunuyormus, boyle durumlarda sikayet edenler aranip tespit yaptiriyorlarmis....

çok geçmiş olsun , en kısa zamanda bulunur inşallah . Artık abarttılar gözün gibi baktığın bişeyi hiç düşünmeden çalıyorlar maalesef ve bunlara engel olamıyoruz bir türlü . Sigorta poliçenizde yazan detayları kontrol edin bazı poliçelerde balkonda olmasına karşılık bile ödeme yapıyorlar .

@CenkGerdanli
bu mesajına göre anladığım tek şey ucubelerin yakalanması an meselesidir 1-2 hafta içinde inşallah bulunmuş olur bu arada geçmiş olsun

• Beğen
Geçmiş olsun. Çiğ süt emmişler şeref yoksunları. Ben de hafızama attım bisikleti, görürsem haber veririm.

@D.Cengiz tesekkurler. seri numarasi var, faturasi var ve nadir bulunan, dikkat ceken bir bisiklet.
herkesin ilgisine tesekkurler

Benim ev sigortası ile ilgili merak ettiğim bir konu var bisiklet evin içinde bile çalınsa sigorta şirketine daha öncesinden beyanda bulunup şu değerde bisikletim mevcut demek gerekmiyor mu? Sigorta primleri artış gösteriyor bu durumda bildiğim kadarıyla.

@trainspotting35 kesinlikle dogru, beyan ettiginiz fiyata gore prim odeniyor ancak balkon konusu kapsam disi kaliyor galiba. balkondan calinan esya ihmale giriyormus.

Geçmiş olsun, açıkcası bu tip bisikletlerim olsa sadece ve sadece evin içinde tutardım. Artık eve de girip çalarlarsa yapacak birşey yok malesef. Ülkede hırsızlara ağır yaptırım olmadığı için önüne gelen hırsızlık yapıyor, yok çocuk, yok hapci diye bırakılıyorlar. Öbür taraftan baklava çaldı diye küçücük çoğukları kelepçeleyip yıllarca hapis yatırdılar bu rezil ülkede. Böyle dengesiz, saçma sapan bir adalet sistemi başka ülkede yoktur. İnsanların emeğini çalma suçunun cezası çok daha ağırlaştırılmalı.

Geçmiş olsun. Canyon Ultimate AL 9.0'ı çalınan arkadaşta sanırım o bölgede. Hırsızların yeni gözdesi bisikletler olmuş gibi gözüküyor. Eve odanıza en üst noktadan askıya takın.

Geri