Scudo Sports

Scott 2016 aspect 950 vs Cube 2016 aim sl

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

İsmailbyt

Üye
Tepki
0
İsim
İsmail bayat
Bisiklet
Ghost
Scott 2016 aspect 950 mi alıyim
Yoksa
Cube 2016 aim sl mi alıyim
Hangisi iyi

Scudo
Bence scott kadro olarak daha güzel.

ikisi de donanım olarak hemen hemen aynı. imkan var ise az da olsa sürmenizi ve içinize sineni almanızı öneririm. Ben olsam renginden dolayı Cube'u seçebilirdim.

Hangisinin donanımı iyi

Scott 2016 aspect 950 mi alıyim
Yoksa
Cube 2016 aim sl mi alıyim
Hangisi iyi

Özelliklerine baktığımda aşağı yukarı aynı. Hatta 15 kg civarı ikisi de. Tip olarak içine sineni almanı önericem ben. Çok çok ufak farklar var çünkü.

2000 tl lik donanımlı dağ bisikleti önerirmisiniz

boyunuz tutuyorsa

(link)

Lapiera raid 500 mi iyi yoksa
Trek marlin 6 mı

Lapierre biraz daha ağır basıyor.

Forumumuzda şikayet butonu gibi bir özellik mevcut, uygunsuz olduğunu düşündüğünüz içeriği ilgili yöneticiye bildirmeniz için orada.

Yani herhangi bir konunun altında "Yönetim nerdeeee??? İşini yapamayacaksa bıraksııın" gibi bir mesaj yazmanız pratikte pek fayda sağlamıyor. Günlük binlerce mesajın yazıldığı bir ortamda yöneticilerin her mesajı takip etmesi imkansız. Gördüğümüz aksaklıklara müdahale ediyoruz. Göremediklerimizi ise siz şikayet edeceksiniz ki müdahale edilebilsin.

Bir diğer nokta ise yönetimdeki arkadaşlarımızın da kendi özel yaşantıları olan, yaptıkları işi gönüllü olarak yapan, sizler gibi gerçek kişiler olduğu. Kimse hatasız değildir ancak eleştirirken de empati yapmakta fayda var.

Son olarak yanıldığınız bir nokta var. Bir yönetici forumda aktif olmasa bile online görünebiliyor. Bunu kasti olarak değil, mobil arayüzün bir hatası nedeniyle yaşıyoruz.

Bahsettiğiniz spam içerik hakkında da gerekli işlem yapılmıştır.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri