Scudo Sports

Schwinn Peloton İçin Öneri

Tepki
0
Bisiklet
Carraro
http://www.bikepedia.com/quickbike/ImageZoom.aspx?itemid=13278&if=2008-schwinn-pelton.jpgArkadaşlar bir arkadaşım 2008 Schwinn Peloton bisikletini 700 dolar karşılığında satıyor özellikleri asağıdadır yol bisikletinden pek anlamadığım için bilgi almak istedim sizce almalı mıyım?

Frame & Fork
Frame Construction Carbon
Frame Tubing Material Carbon
Fork Brand & Model Schwinn Black Label Mono
Fork Material Carbon
Rear Shock Not applicable

Components
Component Group Shimano 105
Brakeset Tektro RX-40 dual pivot front/Tektro RX-40s single pivot rear brakes, Shimano 105 STI levers
Shift Levers Shimano 105 STI
Front Derailleur Shimano 105
Rear Derailleur Shimano 105 SS
Crankset TruVativ Elita SL, 50/34t teeth
Pedals Unspecified
Bottom Bracket TruVativ Giga X Pipe
BB Shell Width Unspecified
Rear Cogs 10-speed, 11 - 23 teeth
Chain KMC X10
Seatpost Kalloy Carbon, 31.6mm diameter
Saddle Selle San Marco Ponza
Handlebar Ritchey Comp 31.8
Handlebar Extensions Not included
Handlebar Stem Ritchey logic Comp 31.8
Headset Ritchey Logic Pro

Wheels
Hubs Formula Shawla 280
Rims Formula Shawla 280
Tires 700 x 23c Schwalbe Blizzard
Spoke Brand Formula Shawla 280, Formula Shawla 280
Spoke Nipples Formula Shawla 280

Önerileriniz için şimdiden sağolun

Scudo
Arkadaşlar yardımcı olabilecek biri var mı. En azından donanım olarak nasıl bisiklet?

Karbon kadrolu bir bisiklet için ağır. Bisikletin durumu nedir? Fiyatta bir avantaj göremedim ben.

bisiklet çok kullanılmamış ve 600 dolara bırakabilir arkadaş bana. Shimano 105 set hakkında ne düşünüyosunuz?

Parçaları hiç değişmemişse, 2008'den yeni değildir. Setlerin her sene yenilendiğini ve iyileştiğini düşünürsek, bugünün Tiagra setinden bile geride olabilir. Ne kadar kullanıldığı da önemli. Bence bu bütçelerde daha iyi bir şeyler bulabilirsiniz.

Sen bisikletmi almak istiyorsun? Yada söyle sorayim, sen bu bisikletimi almak istiyorsun?

Geri