Scudo Sports

Schwinn fastback 3 men almak istiyorum

kejrex

Aktif Üye
Tepki
10
Biraz araştırma yaptıktan sonra kendi bütçemde birkaç seçenek oluşturdum fiyat olsun tipi olsun başlıkta belirttiğim schwinn fastback 3 çok hoşuma gitti . Kısa sürede alıp bisikletime kavuşmak istiyorum o yüzden bütçeyi pek artırmam mümkün değil .

KADRO:Schwinn Fastback Nlitened 3® Triple-Butted Aluminum, 28mm tire clearance with rack & fender mounts
MAŞA/AMORTİSÖR:Schwinn Fastback Aluminum with Alloy Steerer, 1 1/8"
FURÇ TAKIMI:FSA Internal, 1 1/8"
ARKA VİTES:Shimano Claris
ÖN VİTES:Shimano Claris
VİTES KOLLARI:Shimano Claris
ARKA FREN:Schwinn Alloy Caliper
ÖN FREN:Schwinn Alloy Caliper
FREN KOLLARI:Shimano Claris
RUBLE:Sunrace, 12-25t, 8-speed
ZİNCİR:KMC Z72, 8-speed
AYNAKOL:Alloy Compact Triple 50/39/30t
ORTA GÖBEK:FSA Cartridge
ARKA GÖBEK:Formula Alloy QR 32 Hole
ÖN GÖBEK:Formula Alloy QR 32 Hole
JANT:Alex PC19 doublewall 32 Hole
JANT TELLERİ:14G stainless
LASTİK:Innova Road, 700 x 25c
BOYUN:Schwinn S2 Road Alloy, 31.8
GİDON:Schwinn S2 Road Alloy, 31.8
SELE:Schwinn S2 Road Ergo
SELE BORUSU:Schwinn S2 Road Alloy, 27.2 x 350

Özellikleri bunlar size de danışmak istedim . Ağırlık olarak bilgi aldığımda tam olarak hatırlamamakla beraber 9,5-10 kg civarı bir ağırlığı olduğu söylendi . Yol bisikleti alacağım düşünceleriyle gidip tur bisikleti aldığım çok olmuştu bu sefer kararlıyım yol bisikleti istiyorum :) umarım doğru olanı yapıyorumdur.

Scudo
Resmine baktım gerçekten güzel bi bisiklet. Bisikletten anlamadığım için direk görüntüsüne bakıyorum :) hayırlısı olsun inşallah. Alıp kazasız sürmek nasip olur umarım. Şimdiden hayırlı olsun...

• Beğen
Tepkiler: kejrex
Kararınız doğru bir karar alabilirsiniz. Ben bizzat bisikleti inceledim. Çok şık ve hoş bir görüntüsü var. Tasarımı gerçekten güzel yapmışlar ki, Schwinn yol bisikleti konusunda iyi bir iş çıkardı diyebilirim. Ayrıca Delta Bisiklet ilanını bile vermiş: Satılık - Schwinn Fastback 3 Men 2016

Teşekkür ederim galiba forum ilanı ile beraber bütçemi zorlamadan istediğim fiyata almış olacağım

@kejrex rica ederim en kısa zamanda fotoğrafları bekliyoruz diyelim o halde. :) Bisiklet çok tatlı bir bisiklet. Aldığınızda göreceksiniz benim çok hoşuma gitmişti. Ayrıca forumda şu ana kadar Schwinn yol bisikleti olan birine denk gelmedim. Varsa da henüz bilmiyorum ama eğer yoksa, ilk siz olacaksınız demektir. Hayırlı olsun şimdiden.

@Anonim teşekkür ederim aldığım ilk gün atacağım umarım :ssrtcbya: bir aksilik çıkmazsa hafta sonu almak istiyorum

Geri