Scudo Sports

Schwinn Cruiser Bisikletler

Scudo
Elimdeki aldığımdan beri nerdeyse 1- 2 kez kullandığım sedona 820 bisikletimi satabilsem hemen bunlardan alıcam. Öyle MTB işi bana gelmedi. Fixed Gear, single speed, Cruiser bisikletler bana yetiyor artık. Bunlar çok hoş özellikle maşasının üzerinde kırmızı bir yay olanı vardı o çok hoşuma gidiyor. Havai gömlek, kemik gözlük sandalet filan takılırım bunla

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Benim bisikletim SCHWINN, bu tarz bir biisklet değil. Genelde bu marka bu tipte bisiletleriyle öne çıkıyor ama searcher gibi hybrid bir bisiklet gördüğünde arkadaşların hepsi beğenecektir. Beinm bisikletim bu modele benzeyen avenue modeli. Adana'dan amerikan pazarından yakaladık. incirlikte çalışan bir amerikan askerininmiş. Bu herifler bazen böyle güzellikler yapabiliyormuş demekki:) Neyse ben Scott SUB40 ta kullandım, netolarak söyleyebilrim ki çok zarif, şehir içinde dağda yolda turlarda da kullandım çok zarif ve güzel (dediğim gibi benimki reismdekilerden değil)

Bir de bu aletler TR de çok pahalı, amerika sitesinde fiyatlar çok çok ucuz, sonra neden euro ile satılıyor? Bazı şeyleri anlamak mümkün değil doğrusu

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. 30 sene evvel abd yarıs versiyonu kullanmıştım modeli unuttuk yer f 16 sı vites geçişleri mükemmel hissetmiyorsunuz. gençlik yıllarımızda bizim hayalimizde pejo vardı:))

Geri