Scudo Sports

Schwinn artık Türkiye'de Delta Bisiklet'te

ulas

Forum Bağımlısı
Tepki
9.588
Bisiklet
Geotech
Merhaba Değerli Arkadaşlar. Size bir müjdemiz var. Dünyaca ünlü Schwinn markasının Türkiye Distributorlugunu aldık. Tarz bisikletleri olan Schwinn 2010 modellerini önümüzdeki günlerde Delta Bisiklet'te bulabilirsiniz. Modelleri görmek için (link) adresine giriniz. Bisiklet camiasına hayırlı olsun. Saygılarımızla.

Scudo
çok güzeller , hem nostaljik hemde modern havayı aynı anda sunuyor modeller..
hayırlı işler , bol satışlar .

klasik değişik bisikletler eskiye mazi

Gerçekten şık bisikletler. Renkler de harika. Yavaş yavaş moda eskiye dönüyor.

HORNET BLACK CRUISER Modeli mükemmel duruyor. En çok satılacak model sanırım bu olacak.

bisikletleri çok beğendim, ancak İstanbul için pek uygun değil gibi geldi bana. Ya da sahil yoluna çok yakın oturuyorsanız belki kullanılabilir. Vites durumundan dolayı inişli çıkışlı İstanbul caddelerinde pek rahat kullanılamaz. Örneğin 3 hafta kadar önce Konya' ya gitmiştim. Arabadan çok bisiklet var, herkes bisiklete biniyor. Ve en çok da Vitessiz, 28 jant eski model city bikeler kullanılıyor. Çünkü hiç yokuş yok.. dümdüz yollar :)

Çok güzeller.Hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: telmas52
le tour modeli nasıl bir bisiklettir.
kullanılan ekipmanlar ve ağırlığı hakkında bilgisi olan var mıdır.?
Bu marka pek yoğun görülen bir marka olmayıp modelleri de pek bilinmiyor gibi.. ne dersiniz .

Schwinn Fastback 3 tavsiye eder misiniz? Yol bisikletine başlangıç olarak iyi midir?

(link)

@mahmutyolkans

hoşunuza gideni alın başlangıç olarak hepsi iyidir bence nacizane

Geri