Scudo Sports

Schwalbe Marathon Supreme Evolution kulanan varmı yada tavsiye eden

tansu berkay

Forum Demirbaşı
Tepki
360
Bisiklet
Colnago
Schwalbe Marathon Supreme Evolution dış lastik almayı düşünüyorum kullanan veya tavsiye derecesini nedir acaba

Scudo
Bu lastikten kullanan bir kişi gördüm.. Gördüğüm bisikletçi dünya turuna çıkmıştı:) yani öyle söyledi.. Kendisi Hollandalı.. Adını hatırlamıyorum ama bisikletinde gördüğüm lastik eminim marathon supreme di.. Sanırım dayanıklı bir lastik?:)..

bende bilgi toplamaya çalışıyorum ağırlık olarak çok tatmin edici. tabi hafif olmasıda insanın aklına sağlammı sorusunu getiriyor

ben de o lastiği alacaktım ama hızımı etkiler diye supreme aldım. 520 yada 570 gram zannedersem.HIza baya etki ediyor.

evo iç katmanları sağlam. sarı bir şerit görürsün. dünya turu yapanlar için ideal bence. Lastiğin kutusunda bir adam var, galiba o dünya turunda evolutionu kullanıyor.

bence, lastik önerilir kardeşim.

şehir içi için oldukca kullanışlı bir lastiğe benziyor......teşekkürler.

Uzun Tur ve şehir içi kullanım için uygun ve üst düzey bir lastik ,patlamaya karşı da daha dayanıklı .Dogal olarak biraz fiyatlıca ama agırlıklı pendik-caddebostan sahilde binen biri olarak haftasonu sagda solda gordugum cam kırıkları beni endişeye sevk ettiğinden bu lastikten edinmeyi düşünmüyor değilim ...eger kullanırsan değerlendirmelerini bilmek isterim .:)

Geri