Scudo Sports

Schwalbe Marathon mu yoksa Marathon Plus mı?

700x35 ölçüsünde Schwalbe Marathon Plus almayı düşünüyorum da şu an yedekte duran 29x1.75-2.00 boyutundaki iç lastikleri bununla kullanamaz mıyım?

Cevap hayırsa iç lastik presta uçlu mu olacak illa? Schrader tipi iç lastik kullanılıyor mu 700 boyutundaki lastikler için?

Scudo
@Ahmet.Çetinkaya
bu iki cift fiyatimi oluyor bir cift fiyatimi oluyor bende almayi dusunuyorum yeni lastik yakin zamanda

Benim dağ bisikletimde Schwalbe Marathon Plus MTB, arazide kullandığım zamanlarda çok rahat ediyorum. Eğer yolda pek gitmeyecekseniz onu da önerebilirim alternatif olarak.

@Tolga Uşaklı kullandigin marathon plus mtb lastigin kalinligi 2.10 mu 2.25 mi?

Merhaba arkadaşlar

Şehir bisikletim için lastik bakıyorum.Pek anlamam fakat biraz araştırdım.(link)e modeli hoşuma gitti.Bu lastiğin olumlu/olumsuz yönlerini bilen biri yazarsa çok memnun olurum.

Rubena stop thorn ultimate 700x35c 5mm zırhlı kullanıyorum.
Gayet memnunum.
Schwalbe kullanmadığım için arada ne gibi bir fark var bilemiyorum ama fiyat olarak 1 Schwalbe fiyatına 2 Rubena alınabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Nautilus
Aynısından dağ bisikletime taktım. Çok memnunum. Özellikle yokuş çıkışlarımda performansımı olumlu etkiledi.

• Beğen
Uzun süre araştırdım inceledim, 4-5 turcu arkadaşa denk geldim kullanan. Kötü bir yorum almadım daha. Dün nihayet aldım bende. 45 km yaptım daha yorum yapmak doğru olmaz şuan ama hazır araştırıp almış biri olarak tavsiye ederim.

@Furkan Alp ; @kemalone Teşekkür ederim.

Anladığım kadarı ile bu Schwalbe Marathon Plus modeli sert lastik.Daha önce ki lastiklerim sert olduğu için geçici olarak ne olduğu belli olmayan bir lastik taktım.Pek güvenmediğim için değiştirmek istedim.

@BerkEvren teşekkür ederim.Genel olarak asfaltta mı kullanıyorsun ? Ben genel de sahilde ki bisiklet yolunda kullanıyorum.Yumuşaklığı nasıl lastiğin ? Bazı lastikler çok sert olunca konforsuz oluyor.Bunda öyle birşey varmı? ve nereden aldınız ?

merhabalar.
marathon plus schwalbenin en çok koruma puanı olan lastiğidir.(seviye 7)
dezavantajları ise ;
1.ağırdır,sanıyorum 2 tanesi 1500 gr üstündeydi.
2.yuvarlaması sert.
3.offroad kabileyeti zayıf.

ama linkte bulduğunuz fiyat güzel bir fiyat,alınabilir.

sadece asfaltta turculuk yapıcaksanız önerim ; schwalbe marathon supreme.

• Beğen
Ben rotama göre kullanmak için eski lastiklerimide tutuyorum. Araziye gireceksem eski dişli lastiklere devam şimdilik. Ama bunu asfalt ve toprak yollar için aldım. Sert ama konforsuz değil kesinlikle. Bisiklet çok daha seri hızlanıyor kendini belli ediyor. Sahil turları hele ki bisiklet yolu için düşünüyorsan zaten aklın kalmasın. Bike and Outdoor Kadıköy mağazasından aldım bu arada.

• Beğen
Schwalbe Marathon Plus bu lastik te 5 mm taban kalınlığı var birde bunun green guard olanı var aynı lastik sadece taban kalınlıgı 3 mm

• Beğen
@Ezel_Vardar

Asfalt da kullanamıyorum.Malum İstanbul trafiği :)

Almayı düşündüğüm modele baktımda 28x1.75 : 1100 gr..

@umudo123 merhaba . evet ekte "quantity" bölümde de görebileceğiniz gibi iki adet fiyatıdır. Güncel fiyat için sitede sepete ekleyerek görebilirsiniz.

Geri