EnesKlf07
Daimi Üye
- Tepki
- 487
- İsim
- Enes Kalfa
- Bisiklet
- Scott
Bu videoda hile var mı? Bu lastik 200 tl , aklıma yattı , alacak gibiyim. Son bir kez size danışmak istedim.
Ben 17.000 yaptım 25c olan modeli ile. Yaz kış, sıcak soğuk asfalt, yağmur, kuru hava her şartta kullandım. Bir kez benim hatam ile patladı (Lastiğe giren camı çıkartmadan tekrar sürüşe çıktım) Şimdi iki bisikletimde bu lastikler takılı. Totalde 3 setle 30bin km'ye yakın sürüşüm oldu.10.000 km'de 1 defa nedir ya? Bu lastikleri yapan petro kimya mühendisi neyin kafasini yaşıyor acaba? Şapka çıkartıyorum. Firat iler, Sizde benim tam düşündüğüm kombinasyonu yapmissiniz. Teşekkürler. Keyifli sürüşler.
Gümrük vergileri... Hangi lastiği alırsanız alın yurt içinde uçuk rakamlar vereceksiniz malesef.Arkadaşlar bikein. Com da marathon plus 700x25 baktım. Kargo ile birlikte 2 lastik 595 liraya geliyor. Aynı modele Aslı bisiklete bakiyorum 918 lira. Acaba bikein. com da ki lastikler eski mi acaba? Bunun aciklamasi nedir?
Ben ekmeği bile wiggle.com'dan alıyorumBerkEvren, normal o zaman fiyat. Yani yurtdisi sitelerinden mi almami öneriyorsunuz?